banner vobu 750x100
Каркасне будівництво, каркасні будинки

Каркасне будівництво, каркасні будинки

Темп життя в Львові неймовірно великий і тому скорочення часу на будівництво має величезне значення. Тому саме каркасні будинки, до яких відносяться і каркасно-панельні будинки або як їх часто називають - канадські будинки, сьогодні як ніколи актуальні.

Зібрати коробку будинку з сип панелей (саме їх застосовують у канадської технології будівництва) можна за якихось півтора - два місяці після того, як будуть проведені фундаментні роботи. Тобто щасливі господарі можуть в'їхати в новий будинок у Львові вже через три-чотири місяці з дня запуску будівництва.

Будівництво каркасних будинків не вимагає залучення до процесу будівництва важких підйомних механізмів. Елементи будинки з сіп панелей досить легкі для того, щоб заощадити на фундаменті і не робити його дуже складним, досить, щоб він витримував навантаження середньої важкості.

Будинок за канадською технологією дає можливість приховати всі комунікації в стінах. Так і з обробкою стін особливих проблем не буде з тієї простої причини, що стіни будинку з сип панелей практично ідеальні, бо як будуються канадські будинки з каліброваного дерева і міцних плит ОСП. Але це далеко не всі переваги, якими славиться каркасне будівництво.

Канадські будинки відносно недорогі, а якщо їх вартість порівнювати з цінами на будинки, які може сьогодні запропонувати Львів, то будинок за такою привабливою ціною і зовсім здасться подарунком.

Як вже говорилося вище - будинок за канадською технологією в основному виконаний з дерева, а значить - каркасно-панельні будинки екологічні. Якщо враховувати, наскільки зараз забруднений Львів, особливо в тому, що стосується повітря, то власники таких будинків можуть бути впевнені в тому, що хоча б вдома їм вдасться «віддихатися».

Каркасні будинки славляться також простотою в монтажі елементів фасадів. На відміну від кам'яних будинків, каркасних немає необхідності при установці вікон або дверей використовувати металеві конструкції.

Каркасне будівництво не вимагає дотримання пауз між усадкою конструкції і роботами по обробці. І в цьому вони дуже виграють у будинків з цегли, бруса, колод або шлакоблоку, яким, щоб устоятися, потрібно приблизно рік.

Будівництво каркасних будинків можна здійснювати у будь-який час року, тому що будівництво такого будинку має на увазі в основному «сухі» будівельні процеси. Якщо говорити про недоліки, які приписують каркасних будівель, то вони досить сумнівні.

Багато вважають, що каркасний будинок довго не простоїть. Але якщо враховувати те, що навіть самі серйозні будівельні організації дають гарантію на каркасні будинки до 10 років, але якщо враховувати той факт, що каркасні будинки дуже легко ремонтувати, то ці терміни можна як мінімум потроїти.

Побутує також думка, що каркасні будинки - холодні. Це далеко не так. Тут все залежить не від самого каркаса, а від того, наскільки професійно було складено проект будинку і якої товщини утеплювач використовувався під час його зведення.

Дійсним недоліком можна назвати лише обмеженість архітектурних рішень. Але навряд чи людям, які вирішили побудувати каркасний будинок, потрібні якісь шедеври архітектури.

 Автор Елена Ремотик
Каркасні будинки з sip панелей, Проектування і будівництво, ПП Чмиль

м. Львів, вул. Смаль-Стоцького, 1

Представляємо канадську технологію будівництва каркасних будинків у Львові і Україні. Саме так будують у високорозвинених країнах, де керуються гаслом - Будувати і жити сьогодні! Саме такий підхід до будівництва будинків якнайкраще відповідає умовам сь ...

Вагончики, модульні будинки

Индекс доверия0 Отзывов

г. Львов

Виробництво установка модульних конструкцій, модульних будівель для дачі, села, садової ділянки, торгові палатки, кіоски, міні офіси, пости охорони, будинки для баз відпочинку, побутовки для будівельників, еко будинки, та інші модульні конструкції забезпе ...

Індивідуальні будинки, РД-БУД

Индекс доверия0 Отзывов
Індивідуальні будинки, РД-БУД

Львов, ул. Героев УПА, 73, корпус 4, ком. 63

Чому будувати з нами ? - темпи будівництва - низькі ціни - гарантована ціна 30 - річна гарантія на конструктивні системи - енергозбереження - більш широке використання площ - звукоізоляція - широкий вибір типових проектів - варіабельність і можли ...

КАРКАС інженерно-будівельна компанія

Львов, ул. Водогонная, 2, оф. 319

Проектування, поставка та монтаж швидкомонтованих будівель (ШМБ) з металоконструкцій для комерційної нерухомості (торгові та виробничі будівлі, склади, автосалонів і СТО, спортивні комплекси). Генпідряд. Компанія «КАРКАС» є представником в Україні євро ...

Каркасні будинки, Квадро-Альянс, ТОВ

Индекс доверия0 Отзывов
Каркасні будинки, Квадро-Альянс, ТОВ

Львов, ул. Железнодорожная, 7/20

За теплоізоляційними властивостями стіни каркасного будинку товщиною 25см відповідають цегляній кладці товщиною 2,5 м , що відповідає останнім вимогам Українським Сніп по теплотехніці. Самою відповідальною і трудомісткою частиною будинку є фундамент. ...

Швидке та якісне будівництво, Компанія «Сервус»

Львовская обл., г. Дрогобыч. ул., Пылыпа Орлыка, 24

Компанія «Сервус» пропонує вашій увазі інноваційні та дієві технології - будівництво каркасних будинків (будівництво дачі будівництво дерев'яного будинку) з sip-панелей «під ключ». Ми впевнені, що каркасний будинок, виготовлений за канадською технолог ...

Строительство легких стальных конструкций, Универсал Инжиниринг

Львов, ул. Стефаника, 16

Будівництво виробничих і промислових об'єктів, реконструкція будівель, будівництво житлових будівель. Технологія будівництва на основі легких сталевих тонкостінних конструкцій (ЛСТК) - це каркасна технологія, що дозволяє зводити швидкомонтовані будівл ...