banner vobu 750x100
Адрес
Львовская обл., г. Дрогобыч. ул., Пылыпа Орлыка, 24
Главный телефон
(067) 374-02-79, (03244) 5-17-17, (03244) 5-12-23Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Компанія «Сервус» пропонує вашій увазі інноваційні та дієві технології - будівництво каркасних будинків (будівництво дачі будівництво дерев'яного будинку) з sip-панелей «під ключ».

Ми впевнені, що каркасний будинок, виготовлений за канадською технологією, вам сподобається з кількох причин. По-перше, каркасне будівництво дерев'яного будинку забирає значно менше часу, ніж будівництво будинків іншим способом.

По-друге, каркасне будівництво дачі або будинку обходиться значно дешевше. По-третє, каркасний будинок має більш високими параметрами теплоізоляції. І останнє, але не менш важливе - каркасне будівництво будинків виводить малоповерхове будівництво будинку і дачі на якісно новий рівень надійності - каркасний будинок збирається з міцних панелей, що дозволяють здійснювати будівництво будинків висотою до п'яти поверхів.

Таким чином, будівництво каркасних будинків демонструє значні переваги по відношенню до класичного типу зведення будівель. Ми ні в якому разі не будемо вас відмовляти від того, щоб виробляти будівництво будинку або дачі способом, популярним в минулому столітті.

Ми всього лише пропонуємо сучасний, швидке та якісне будівництво каркасних будинків, тому що впевнені, що будівництво будинку з панелей дійсно краще! Звертайтеся в нашу компанію, і будівництво дачних будинків вам здасться не важкою працею, а процесом, сповненим задоволенням.