banner vobu 750x100
Адрес
Львов, ул. Железнодорожная, 7/20
Главный телефон
(032) 244-43-96, (068) 184-14-92Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
За теплоізоляційними властивостями стіни каркасного будинку товщиною 25см відповідають цегляній кладці товщиною 2,5 м , що відповідає останнім вимогам Українським Сніп по теплотехніці.

Самою відповідальною і трудомісткою частиною будинку є фундамент. Каркасні будинки легкі - у 5...6 разів легше, цегляних, їм не потрібен масивний фундамент, що скорочує їхню вартість і строки будівництва. Фундамент може виконуватися як монолітний, так і стовпчастої конструкції. Конструкція канадських будинків оптимальна для широкого діапазону кліматичних зон і геологічних умов.

Варіювання параметрами утеплювачів дозволяє використовувати одні й ті самі типи будинків, як у південних районах країни, так і в північних . Дерев'яний каркас будинку, можна монтувати в умовах вічної мерзлоти і в сейсмічно небезпечних районах. Особливий інтерес такі будинки становлять для віддалених районів, де гостро стоїть питання зниження ваги та об'єму привізних будівельних матеріалів, а також комплектації будівництва місцевими матеріалами.
Карта