banner vobu 750x100
Паркетні роботи, циклювання та шліфування паркету, укладання, реставрація

Паркетні роботи, циклювання та шліфування паркету, укладання, реставрація

Перш ніж починати паркетні роботи, потрібно визначитися з вибором паркету. Якісний паркет повинен мати цілісну структуру без тріщин, правильну геометрію і щільну упаковку, захищає від дії ультрафіолетових променів. Вибір паркетної дошки в такому місті, як приміром Хмельницький, досить широкий. Паркетні роботи включають в себе такі процедури, як укладання, циклювання, шліфування, ремонт, реставрація. Укладання паркету виконується наступним чином: на стяжку підлоги стелиться основу з фанери, закріплюється саморізами і клеєм, а вже на нього - сам паркет. Бетонна стяжка при цьому повинна бути максимально рівною, особливо під художній паркет.

Циклювання підлоги є масштабною і ефективною процедурою, яка застосовується як для нового паркету, так і в тих випадках, коли потрібно провести лакування паркету. Вона включає в себе такі операції, як глибока шліфування паркету, видалення сміття, шпаклівка і нанесення лаку. Циклювання паркету бере свій старт з того, що забирається старий лак і знімається зіпсований шар деревини шляхом глибокої шліфування. Шліфування підлоги може здійснюватися як вручну, за допомогою наждачного паперу, так і автоматично, з допомогою шліфувальної машини, яку можна придбати в будь-якому місті і зокрема в Хмельницькому. Краще віддати перевагу автоматичному способом, і тоді циклювання підлоги буде виконана якісно і мати довготривалий ефект. Другий етап - це тонке шліфування підлоги, яка додасть паркету гладкий і рівний вигляд. Найкраще робити це з допомогою плоскошліфувальної машини.

Виконуючи таку операцію, як циклювання паркету, потрібно обов'язково прибирати будівельне сміття, щоб він не заважав і не створював дефектів на таких етапах, як шпаклівка паркету і покриття його лаком. Пил і шматки деревини під шаром лаку виглядають досить непривабливо. Краще прибирати сміття спеціальним будівельним пилососом. Циклювання підлоги - складний і тривалий процес, і якщо ви не впевнені в своїх силах, то краще довірити це фахівцям. Ціни на циклювання паркету в Хмельницькому і в інших містах коливаються в межах від 5 до 10 доларів за квадратний метр.

При тривалому експлуатуванні з часом може знадобитися ремонт паркету. У більшості випадків проводиться повторна циклювання підлоги. Якщо покриття сильно зношене, роздулося або потемніло, то лакування паркету вже не допоможе, його доведеться переукладати. Тому не варто затягувати з ремонтом, адже коли реставрація паркету відбувається регулярно і своєчасно, покриття здатне прослужити не одному поколінню сім'ї.

Останнім часом користується популярністю художній паркет. Він виготовляється з благородних сортів деревини і має більш вишуканий вигляд, ніж проста паркетна дошка. Однак у нього є недолік у вигляді крихкості, і це обов'язково слід враховувати при устрої і експлуатуванні.

 Автор Елена Ремотик
Паркетні роботи без пилу та запаху за один день

хмельницький

паркетні роботи без пилу та запаху за один день вкладаемо ламінат паркетну доску набиваемо деревяну вагонку і лакуемо

Паркетні роботи

Индекс доверия0 Отзывов
Паркетні роботи

Хмельницкий

Паркетні роботи,цикльовка,реставрація,лакування,художній паркет та ін.

Виконуємо всі види паркетних робіт.

Индекс доверия0 Отзывов
Виконуємо всі види паркетних робіт.

м. Рівне

Якісне шліфування і циклювання паркету. Ремонт та реставрація паркету будь-якого рівня складності. Відновлення старих дерев'яних підлог до первісного вигляду. Євро шліфування свіжо покладених підлоги. Лакування паркету нешкідливими матеріалами. Нанесення ...

Паркетні роботи від ПП «Лепта Плюс»

Индекс доверия0 Отзывов
Паркетні роботи від ПП «Лепта Плюс»

Хмельницкий, ул.Театральная, 46

НАСТИЛАННЯ (пристрій), шліфування, покриття лаком, реставрація дерев'яних підлог і ламінованих.

Повний комплекс робіт з укладання паркету, ТОВ «Домашній майстер»

Хмельницкий, ул.Подольская, 3

Повний комплекс робіт з укладання паркету. Шліфування, укладання штучного паркету на професійний паркетний клей, контроль вологості і ін