banner vobu 750x100
Підвіконники, встановлення та монтаж

Підвіконники, встановлення та монтаж

Красивий і доглянутий підвіконня надає кімнаті затишку: на ньому можна сидіти довгими зимовими вечорами, вирощувати квіти. Кого-то на підвіконні чекає кішка, виглядаючи господаря у вікно. Тому всі підвіконня різні, немає жодного схожого, навіть в межах однієї квартири. Час від часу відбувається їх зносу, і може знадобитися заміна підвіконня.

При заміні вікна зазвичай підвіконня демонтуються разом, і ним стає необхідна заміна підвіконня. Монтаж підвіконня може здійснюватися одночасно з установкою склопакета, так і після неї. Як правило, монтаж здійснюють компанії, які встановлює вікна, розташовані у всіх великих містах, і зокрема в Хмельницькому. Однак не варто поспішати, адже заміна підвіконня - важливий крок у дизайні кімнати, підходити до нього треба з усією серйозністю. Слід гарненько подумати, яким ви хочете його бачити. Найчастіше заміна підвіконня здійснюється з дерев'яного на пластиковий, проте є маса інших варіантів, про які необхідно знати. На сьогоднішній день в таких містах, як, приміром, є можливість встановити у себе вдома не тільки пластикові підвіконня, але і з штучного каменю, дерев'яні підвіконня.

Пластикові підвіконня зазвичай йдуть в комплекті з вікном. Вони не розкладаються і не гниють, стійкі до впливу ультрафіолету, міцні, прості у відході. Можна замовити забарвлення під камінь або дерево, або ж просто зупинитися на звичайному білому варіанті. Встановлення підвіконня з пластику найбільш проста, ніж монтаж всіх інших видів. Однак багатьом власникам квартир і будинків хочеться чогось оригінальнішого, ніж білий підвіконня.

Дерев'яні підвіконня примітні своєю натуральністю, однак мають потребу в дбайливому догляді і періодичному покритті захисними засобами. З часом вони прогнивають і потребують заміни.

Дуже ефектно виглядають підвіконня з натурального каменю: граніту або мармуру. Багато домовласники, наприклад, у Хмельницькому встановлюють собі саме такі підвіконня, прагнучи до оригінальності. Підвіконня з граніту відрізняються високою міцністю, однак вони схильні накопичувати радіацію. Підвіконня з мармуру дуже красиві, але їх поверхня дуже ніжна і псується від подряпин і пролитих рідин.

Останнім часом у всі мегаполіси і зокрема в Хмельницький приходить мода на підвіконня з штучного каменю. Вони дешевші, ніж підвіконня з натурального каменю, до того ж істотно перевершують їх міцності. Підвіконня з штучного каменю володіє високою термостійкістю, міцніше і стійкий до пролиття рідин і ударів, а також не тьмяніє з часом. Не слід чистити підвіконня з штучного каменю абразивними щітками - це може привести до подряпин на його поверхні. Краще протирати його вологою тканиною або губкою, змоченою спеціальним поліролем.

Якщо встановлення підвіконня виконане грамотно і за всіма правилами, він досить довго буде радувати вас, забезпечуючи затишок і красу.

 Автор Елена Ремотик

Подоконники от "Альфа Вип"

Индекс доверия0 Отзывов
Подоконники от "Альфа Вип"

г. Хмельницкий, переулок Куприна 54/2

Подоконник является неотъемлемой частью оконного блока. Прямая задача подоконника – служить препятствием для холода и сырости.

Виготовляємо на замовлення підвіконня

г. Хмельницкий

Виготовляємо на замовлення підвіконня, столи журнальні, стільниці на кухні, стільниці на вуличні барбекю, і багато іншого. Матеріал по щільності і міцності зіставимо з бетоном. Колір будь-який. Можлива на поверхні стільниці мозаїка візерунки або будь-яких ...

Підвіконники Данке

Индекс доверия0 Отзывов
Підвіконники Данке

м. Хмельницький

Підвіконники Данке- це якісна імітація найдорожчих на ринку мармурових підвіконників по незрівнянно з натуральним мармуром доступній ціні. Мають глянцеве покриття і відрізняються високою удароміцністю , термостійкістю, стійкістю до подряпин.Мармуровий гля ...

Подоконники из гранита

Индекс доверия0 Отзывов
Подоконники из гранита

г. Хмельницкий

Производим подоконники из всех видов украинских гранитов. Отличное качество, хорошие цены.

Підвіконники

Индекс доверия0 Отзывов
Підвіконники

Хмельницкий, Проспект Мира, 61

Продаємо внутрішні підвіконня українського виробництва. Підвіконня - це підвіконня з сучасних композитних матеріалів, в яких гармонійно поєднані природні якості дерева та позитивні якості ПВХ яка стала основною для виробництва підвіконної дошки з уніка ...