banner vobu 750x100
Складання кошторисів будівельних робіт, кошторис на ремонт та будівництво

Складання кошторисів будівельних робіт, кошторис на ремонт та будівництво

Перш ніж приступити до виконання різних робіт, складається кошторис на ремонт або будівництво. Розцінки на будівельні роботи залежать від безлічі факторів, тому дуже важливо зафіксувати все заздалегідь, щоб замовник не плутався і знав, на яку суму йому розраховувати. Складання кошторисів - невід'ємна частина будь-якого ремонту і будівництва.

Будівництво будинку передбачає масу витрат, тому перш ніж віддати перевагу якійсь одній компанії, потрібно дізнатися, скільки коштує побудувати будинок, у різних підрядників. Можна об'їздити, наприклад, весь Хмельницький і скласти будівельні кошториси в багатьох компаніях, а потім вже вибирати з них найбільш вигідну. Кошторис на будівництво будинку, як правило, включає в себе докладний перелік робіт, кількість необхідних матеріалів із зазначенням цін на них, вартість робіт і додаткових витрат. Кошторис на будівельні роботи повинні максимально відповідати таким вимогам, як точність, достовірність і подробиця, однак не слід сприймати будівельні кошториси як остаточний варіант, адже завжди можуть виникнути непередбачені витрати. Розцінки на будівництво також можуть змінитися за час самих робіт, однак якщо ви грамотно укладіть договір з будівельною компанією, вам вдасться уникнути неприємних сюрпризів.

Коли складено кошторис на будівництво будинку так би мовити, заочно, настає наступний етап: підрядник приїжджає на об'єкт для дослідження, а замовнику надається право перевірити достовірність цін на будматеріали, зазначених у попередній кошторис. На цьому етапі відбувається складання більш точної і вичерпної кошторис на будівельні роботи, і тепер вже у замовника формується остаточне уявлення, скільки коштує побудувати будинок у його випадку.

Якщо будівельна компанія не може надати точні розцінки на будівництво, можна звернутися до фахівців, які виконують Складання кошторисів, наприклад, у Хмельницькому.

Розцінки на будівельні роботи, зазначені в кошторисі, часто пишуться підрядником з метою «накрутити ціну» тому потрібно ретельно слідкувати, щоб всі прописані в кошторисі роботи були виконані, або ж не платити за ті позиції, які вказані для нарощування ціни.

Кошторис на ремонт квартири повинна відповідати тим же вимогам, що і будівельна. Як правило, в неї входять розцінки на оздоблювальні роботи, терміни та вартість матеріалів. Кошторис на ремонт повинна складатися в будь-якому випадку, незалежно від того, хто займається ремонтними роботами: авторитетна компанія або приватний майстер. Розцінки на оздоблювальні роботи прораховуються для кожного ремонту індивідуально. Кошторис на ремонт квартири допоможе визначитися з необхідною сумою і позбавить від непередбачених витрат. У такому місті, як, приміром, Хмельницький завжди є вибір між компаніями, що надають послуги з ремонту, тому потрібно по можливості проконсультуватися у декількох, скласти попередні кошториси, і потім вже вибрати найбільш оптимальний варіант.

 Автор Елена Ремотик
Розрахунки вартості робіт і послуг (кошторису), Консоль, ТОВ ВКФ

Хмельницкий, ул. Мира, 89

Розрахунки вартості робіт і послуг (кошторису) виконуються кваліфікованими спеціалістами за допомогою сучасного ліцензійного програмного забезпечення, з урахуванням рекомендацій Держбуду України. Всі роботи виконуються згідно ліцензії АВ №479917 і з дот ...

г. Хмельницкий, ул.Проскуровская,15 каб.12

Кваліфіковане складання кошторисів,актів виконаних робіт /перевірка/ в програмному комплексі АВК - 5 (за необхідності і в інших кошторисних програмах), комерційних кошторисів і пропозицій, а так само аналіз та перевірка кошторисної та звітної документації ...

Розробка проектно-кошторисної документації. Алисбуд, ТОВ

Хмельницкий, ул. Подольская, 109/1

АЛИСБУД пропонує широкий спектр якісних матеріалів і робіт. Компанія заснована 17 лютого 2005 року. Своєю роботою ми придбали повагу партнерів та лояльність клієнтів. Наша робота гідно оцінена фахівцями і замовниками про чëм свідчать численні грамоти та с ...

Хмельницкий, ул. Чкалова, 13/1

Питання визначення реальної вартості будівельної продукції загалом сьогодні, як ніколи, важливий і актуальний. Основним документом, що відображає зміст даної задачі, є - кошторис, в якій показано перелік запланованих робіт, номенклатура використовуваних м ...