banner vobu 750x100
Натяжні і підвісні стелі, потолки, установка, монтаж

Натяжні і підвісні стелі, потолки, установка, монтаж

Натяжні стелі або підвісні це дві абсолютно різні речі, які не слід плутати. У багатьох будинках у Чернівцях став популярним монтаж натяжних стель. Такі роботи виконуються у багатьох установах і просто в житлових квартирах. При установці натяжної стелі застосовуються різні інструменти, які завжди є в наявності у досвідчених майстрів. Такими стелями обростають готелі, клуби і просто приватні квартири.

Стеля, що розробляється фахівцями дозволяє отримати цікаві концепції та стилі. Дизайн натяжних стель тісно пов'язаний з дизайнів всієї квартири. Дизайн стель є невід'ємним і повинен гармонійно вписуватися в загальний вигляд, шпалер, штор, підлоги кімнати, для додання закінченого вигляду. Досить повсюдно замовляють Натяжні стелі не тільки тому, що це красиво, але і вигідно.

Красиві стелі це завжди комфорт і затишок в квартирі. Стеля є тією частиною кімнати, на яку не звертають уваги в першу чергу, проте все можна змінити. Підвісні стелі не так давно стали популярними, але кожен день їх поява в будинках збільшується. Вся справа в тому що красиві стелі це не тільки цікаве рішення для вашої квартири, але і всілякі дизайнерські ідеї. Таким, наприклад, виступає стеля зоряне небо. Стеля зоряне небо став піковим у своєму роді з-за вбудованої імітації зірок, за коштами безлічі лампочок по всій площі стелі.

Монтаж натяжних стель це не проста справа, яка краще доручити фахівцям. Однією з особливостей підвісних систем ставати те, що втрачається невелика висота стелі, яка скорочується на 10 15 сантиметрів. Дворівневі Натяжні стелі укладає в собі натяжку основного стелі і установка по периметру ще одного шару шириною від 30 см до метра планки, на якій кріпляться світильники і вентиляційні отвори. Дворівневі натяжні стелі користуються величезною популярністю в будь-яких приміщеннях. Монтаж натяжних стель відбувається без видимих швів, що виглядає досить естетично. Безшовні натяжні стелі встановлюють одним полотном із закріпленням по периметру. Таким чином безшовні натяжні стелі мають хорошу натяжку і пружність у всіх частинах полотна.

Установка натяжних стель це вигідно і не дорого. Адже, по суті, установка натяжних стель відбувається один раз, такий стеля дуже рідко коли підлягає ремонту, полотно легко мити і воно не вимагає заміни, обслуговування вбудованих комунікацій досить просте і доступне. Натяжна стеля на кухні просто не замінимо. Адже така стеля легко піддається обробці. Часто ми бачимо, що полиць на кухні може пожовтіти з часом від гару і випаровування над плитою, але натяжна стеля на кухні при цьому не постраждає, а мити його буде дуже просто.

Навісний стеля при цьому відрізняється від натяжної тим, що установка відбувається для простих цілей і не несе практично ніякої функціональності. Навісний стеля встановлюють натяг полотна прямо під самої поверхні стелі для створення кращої звукоізоляції, для проводки кабелю, поліпшення зовнішнього вигляду, установки лампочок.

 Автор Елена Ремотик

Натяжні стелі Skyart Design

Индекс доверия0 Отзывов
Натяжні стелі Skyart Design

г. Черновцы

«Skyart Design» пропонує вам забути про косметичний ремонт, адже натяжні стелі не потребують оновлення, отже, економлять кошти. Ми пропонуємо переглянути натяжні стелі на фото та переконатись, що це вибір саме для вас та для вашого дому.

Натяжні стелі за низькими цінами, Компанія Візон

г. Черновцы

Натяжні стелі за низькими цінами. Безпосередньо, без посередників. Різні види: Матові, глянцеві. Плівка, сатин або тканинні (натуральне) полотно, зі швом і безшовні. Пр-во. Німеччина, Франція. Різноманітна колірна палітра друку. Найкраща пропозиція! А так ...

Підвісна стеля Армстронг

Индекс доверия0 Отзывов
Підвісна стеля Армстронг

г. Черновцы

Підвісні стелі Армстронг - Байкал,Орбіт, Оазис, всі комплектуючі та підвіси.

Кваліфікована бригада встановлює натяжні стелі

г. Черновцы

Кваліфікована бригада встановлює натяжні стелі за ціною від 13$/м2. В ціну входить консультація, замір, матеріали та монтаж. Всі види матові, лакові, сатинові, тканьевые, замшеві, напівпрозорі, перламутрові, дзеркальні, текстура. Працюємо по місту Чернівц ...

Французькі натяжні стелі, виготовлення та монтаж!

Чернівці, вул. Сторожинецька, 18

Наша компанія виготовляє та монтує натяжні стелі, практично будь якої складності та надає багато інших послуг, що дозволяють зробити Ваше приміщення затишним, комфортним та оригінальним. Ви з легкістью зможете створити неповторний дизайн своєї оселі, а ...

м. Чернівці

Працюємо в Чернівецькій області та прилеглих районах Хмельницької Тернопільської та Ів.Франківської областей. Широка кольорова гамма та різноманітні полотна. Встановлення систем “Зоряне небо”.

Монтаж натяжних стель провідних виробників, ДИЗАЙН-СТУДІЯ "АРТИШОК"

г. Черновцы

Монтаж натяжних стель провідних виробників. Велика колекція квітів і текстур: велюр, перфорація, фотографія, "під мармур", зріз каменю, бамбук, пробка та дуже багато інших малюнків!!! Виїзд до замовника зі зразками!

Французcькі натяжні стелі

Индекс доверия0 Отзывов
Французcькі натяжні стелі

г. Черновцы

Надаємо повний спектр робіт і послуг по монтажу та сервісному обслуговуванню натяжних стель. Широка кольорова гамма та різноманітні полотна(глянц,мат,металік,перламутр, фотодрук).Встановлення світильників любої форми та кількості,а також систем “Зорян ...