banner vobu 750x100
Жалюзі на вікна горизонтальні, римські штори, тканинні ролети

Жалюзі на вікна горизонтальні, римські штори, тканинні ролети

Перше, що захищає вашу кімнату від попадання прямих сонячних променів це штори і жалюзі. У Чернівцях зараз можна знайти безліч варіацій таких виробів. Так само можна замовити пошиття штор ексклюзивних моделей з різних матеріалів. Зараз офіси часто замовляють дизайн штор європейського класу. Такі ідеально підійдуть для будь-якого стилю кімнати.

Римські штори зараз у місті стали основною тенденцією в оздобленні вікон. Вони досить легкі в установці і використанні. Дизайн штор такого стилю підійде, як для дому, так і офісу. Зараз налічується велика кількість матеріалів, з яких шиють штори різної функціональності. Пошиття штор в місті Чернівці відбувається як на підприємствах, так і майстрами в приватних майстернях. Розрізняють так само тканинні ролети. Такі є так само і ріднею жалюзі. Римські штори по своїй суті являють собою рулонні штори. Їх основне кріплення знаходиться нагорі, куди за необхідності піднімається вся штора методом складання. Таким чином, штори поділяються на вертикальні і горизонтальні, так само як і жалюзі.

Рулонні штори і жалюзі рулонні відрізняються лише матеріалом. Тканинні ролети здатні захистити від сонця всю поверхню вікна, при цьому м'яко розподілити світло по всій кімнаті. жалюзі в свою чергу виконують ті ж функції, але на відміну від тканинних є дерев'яними, пластиковими або металевими. Дерев'яні жалюзі виглядають набагато гармонійніше в кімнаті, де основним стилем виступає дерев'яні меблі. Такі жалюзі на вікна вішають в спальнях і великих вітальнях кімнатах. Дерев'яні жалюзі здатні внести нотку природності в приміщення. жалюзі такого типу часто виконуються в горизонтальному вигляді, за рахунок зручності і функціональності. Деякі дерев'яні жалюзі можуть виконуватися з рідкісних порід дерев або мати приємний аромат. Дерев'яні так само можуть бути виконані в рулонному стилі, коли дерев'яні деталі подаються тонкими довгими планками, закріпленими нитками в декількох місцях.

Рулонні жалюзі вертикальні установки, які при необхідності згортаються в трубу над стелею або у верхній частині вікна. жалюзі рулонні можуть бути металевими або дерев'яними, все залежить від обраного вами матеріалу. Часто рулонні жалюзі набувають своє місце на кухнях або балконі. Вони мають невеликий розмір ще тоді, коли виконані з міцної папери. Яка в процесі скручується в тонку трубу і практично не помітна. жалюзі на вікна з паперу мають прекрасні характеристики щільності і захисту від сонця, однак вони більше за інших схильні до руйнування.

Вертикальні жалюзі часто встановлюють в кімнатах з високими стелями. Вони виглядають ефектно і стримано в будь-якому стилі. Такі можуть бути виконані в кілька рівнів і мати вигляд незвичайних штор. жалюзі на вікна вертикального типу виконуються з різних матеріалів, однак, не з металу. Вертикальні жалюзі виглядають набагато приємніше, коли зроблені з міцної тканини.

Всі жалюзі вертикальні або горизонтальні складаються з особливого механізму, який дозволяє шторам рухатися і закріплюватися у потрібному положенні. Встановлення таких систем ви можете зробити самі, проте для більшої впевненості краще запросіть фахівця, який має під рукою всі необхідні інструменти.

 Автор Елена Ремотик

Фабрика Жалюзі АлюмСтрой

Индекс доверия0 Отзывов
Фабрика Жалюзі АлюмСтрой

Черновцы, Проспект Независимости, 60-66

Наша компанія АлюмСтрой займається виробництвом і продажем жалюзі різних форматів і з будь-яких матеріалів. У нас є і вертикальні, і горизонтальні моделі, виконані з пластика, дерева, бамбука, рулонні. Все, що вам потрібно - вибрати свою модель. У нашому ...

Рулонні штори День-Ніч", ВТК Захід

Индекс доверия0 Отзывов
Рулонні штори День-Ніч", ВТК Захід

Черновцы, ул. Комарова, 11

Штори День-ніч" дуже стильні і елегантні. Вони все більше користуються попитом, тому що зручні і функціональні у використанні. Рулонні штори День-ніч» відрізняються від звичайних штор. Система «День-ніч» - це рулонна штора, полотно якої розташовано в ...

Сонцезахисні системи, Скайлайн

Индекс доверия0 Отзывов
Сонцезахисні системи, Скайлайн

Черновцы, ул. Главная 122а, ОЦ КВАДРАТ, офис 209

У нас Ви можете замовити: -Жалюзі горизонтальні (16 та 25мм), вертикальні (89 і 127мм). -Ролети тканинні, бамбукові, захисні. -Літні майданчики, навіси, тенти. -Маркізи горизонтальні, вертикальні, балконні. Ворота секційні (гаражні)

Бамбукові жалюзі, ВТК "Захід"

Индекс доверия0 Отзывов
Бамбукові жалюзі, ВТК "Захід"

Черновцы, проспект Независимости, 50

Рулонні штори, бамбукові жалюзі, японськи панелі, жалюзі вертикальні, горизонтальні, римські карнизи, серпанок.