banner vobu 750x100
Охоронні системи, фірми, сигналізація та системи безпеки

Охоронні системи, фірми, сигналізація та системи безпеки

Охоронна сигналізація - це один із способів захисту від проникнення в будинок, офіс або будь-яке інше приміщення зловмисників. Охоронні системи безпеки, які сьогодні пропонує нам Львів, вчинені до такої міри, що в змозі забезпечити абсолютний захист будь-якого типу об'єкта. Звичайно, охоронні системи безпеки, як і кожна техніка, застарівають. І для того, щоб правильно підібрати оптимальну модель для вашого приміщення необхідно, по-перше, стежити за новими віяннями ринку в цьому напрямку, а по-друге, знати, яким вимогам повинна відповідати система безпеки.

Охоронна сигналізація в більшості випадків складається з чотирьох взаємопов'язаних між собою ланок:

  • системний блок;
  • датчики;
  • система управління;
  • сигналізатор.

Для того, щоб охоронна сигналізація якісно виконувала свої функції, встановлення охоронної сигналізації повинна проводитися у відповідності з наступними правилами:

  1. Система безпеки не повинна бути залежною від якихось, погодних факторів (вітер, дощ, мороз, вогкість, спека тощо) або можливих перешкод (радіохвилі, електромагнітні перешкоди тощо).
  2. Охоронні системи для дому або офісу у Львові або в будь-якому іншому місті, повинні підбиратися індивідуально під кожен конкретний випадок, залежно від уразливих місць об'єкта.
  3. Системи контролю доступу, а також система управління повинні бути зрозумілими для споживача.
  4. Встановлення охоронної сигналізації в обов'язковому порядку повинна здійснюватися спеціалізованими компаніями, які мають ліцензію на такий вид діяльності. Особливо це важливо для застрахованих квартир або офісів у Львові. Якщо сигналізація для будинку встановлювалася без дотримання цього правила, то для будь-якої страхової компанії це буде відмінною привід відмовитися від виплати компенсації при настанні страхового випадку.
  5. Охоронна сигналізація повинна бути виключно високого класу (клас А або В), який вказується в сертифікаті на обладнання. Це, до речі також одна з вимог страхових компаній.

Якщо ж ви не збираєтеся зв'язуватися зі страховими компаніями, а встановлення сигналізації - це лише міра обережності, то можна розглядати альтернативні варіанти:

  • Бездротові пристрої;
  • Малогабаритні системи;
  • Дверні замки, в які вбудована система контролю доступу.

Перш ніж будуть обрані і встановлені охоронні системи для дому, необхідно знати відповіді на низку питань, які мають безпосереднє відношення до безпеки будинку та його мешканців:

1. Є в будинку цінні речі, для яких потрібно вжити особливих заходів безпеки?

2. Чи існує для мешканців будинку, або, якщо мова йде про установці сигналізації в багатоквартирному будинку, мешканців квартир підвищений ризик, що може вимагати встановлення додаткових систем оповіщення про необхідність негайної захисту?

3. Скільки часу знадобиться працівникам охоронної фірми для того, щоб дістатися до місця події, після того, як до них на пульт надійде сигнал тривоги? Для таких міст, як Львів, цей пункт особливо важливий. Так як з-за пробок на дорозі патруль може пристойно затриматися, що спричинить за собою незворотні наслідки.

Охоронні системи для дому діляться на два основних типи:

1. Захист і охорона під час відсутності мешканців. Дуже зручна така сигналізація для дачі або ж якщо господарі часто виїжджають з дому, і їх житло довго пустує. Встановлення сигналізації такого типу дає можливість забезпечити абсолютний захист всього будинку, аж до внутрішнього контролю в приміщенні. Найчастіше це забезпечується за допомогою встановлення датчиків руху. Коли господарі їдуть з дому, то вони включають зовні сигналізацію. І якщо в їх відсутність робитимуться спроби злому, то така сигналізація для дачі або будинку негайно подає тривожний сигнал.

Сигналізація для будинку на час присутності мешканців. У більшості випадків - це зовнішня сигналізація, яка включається і вимикається всередині будинку і контролює окремі його частини, за бажанням замовника. З такою системою охорони мешканцям не потрібно турбуватися про те, що хто-небудь може потривожити їх сон.

 Автор Елена Ремотик

Кульпарківська, 59

Встановлення охоронної сигналізації для: квартир, будинків, офісів, підприємств, складів. Система включає: Централь Satel CA-6 в комплекті Сповіщувач руху х2 Сповіщувач відкриття х2 Сповіщувач розбиття х1 GSA комунікатор Сирена тощо

Встановлення систем безпеки, Компанія "Хай-Тек Сервіс"

м. Львів

Компанія Хай-Тек Сервіс надає послуги із встановлення систем безпеки, зокрема пожежної та охоронної сигналізації, контролю доступу, домофонів та відеонагляду, а також комп’ютерних мереж, міні АТС і систем кліматичного контролю. Окрім цього, ми забезпеч ...

Охоронні системи безпеки "Секюріті"

Индекс доверия0 Отзывов
Охоронні системи безпеки "Секюріті"

г. Львов., пр. Чорновола 63, офис 211

ТЗОВ "Секюріті", як новатор ефективних рішень, пропонує весь спектр послуг систем контролю та безпеки, які задовольнять найвибагливішого клієнта. Система нашої роботи базується на принципах індивідуального підходу, оцінки і пропозиції варіантів проектів, ...

Охоронна сигналізація "Світ-Плюс"

Индекс доверия0 Отзывов
Охоронна сигналізація "Світ-Плюс"

м. Львів, вул. Вечірня, 16

Приватне підприємство «Світ-Плюс» надає послуги по проектуванню монтажу та обслуговуванню протипожежних, охоронних та телекомунікаційних систем. Ми створюємо надійні системи безпеки, які проектуються і монтуються з таким розрахунком, що Ви і Ваша власніс ...

Охоронна сигналізація, "ЕФОРТ" Агентство Економічної Безпеки

Львов, ул. Героев УПА, 72

«ЕФОРТ» Агентство Економічної Безпеки, ТОВ (ліцензія МВС України Серія АВ № 592039 від 13.07.2011 р.) - член Української федерації професіоналів безпеки (УФПБ) - було створено в листопаді 2002 року. На високопрофесійному рівні надає послуги: • фізична о ...