banner vobu 750x100
Огорожі та паркани з профнастилу, каменю, дерева, бутону

Огорожі та паркани з профнастилу, каменю, дерева, бутону

Невід'ємною і важливою частиною при облаштуванні будь-якої території у Львові, є різної форми і розмірів, виготовлені з різних матеріалів паркани і огорожі. Здавна основною і, втім, єдиною функцією цієї споруди був захист. Сьогодні, крім безпеки, паркани і огорожі, необхідні для визначення меж, для зниження шуму, а також, у багатьох випадках, установка забору є важливим естетичним елементом всього ландшафту.

При виборі забору необхідно враховувати стиль фасаду будівлі і ландшафт прилеглої території. Виходячи з цього вже думати, який підійде матеріал, оскільки загальний дизайн та встановлення огорож для створення красивої картинки, повинні гармоніювати. Матеріалів, з допомогою яких можна організувати будівництво парканів, сьогодні запропоновано багато. Але не робіть вибір навмання, обміркуйте всі деталі, вивчіть переваги та недоліки кожного матеріалу і тоді вирішуйте, які паркани краще - класичні дерев'яні або потужні бетонні, сучасні паркани з профнастилу або витончені ковані паркани.

У деяких приватних будинках у Львові можна побачити так звані живі огорожі з яких-небудь насаджень в ролі парканів. Це дуже красиво, але сьогодні набагато практичніше ставити дерев'яні або бетонні паркани. А ось Львів і паркани з сітки для будинку в сучасному світі, це вже не сумісні речі.

Крім завжди популярних дерев'яних парканів, на почесному другому місці знаходяться паркани з профнастилу. Також варто звернути увагу на такий варіант як бетонний паркан, оскільки це не банальна монолітна конструкція, яка тривалий час використовувалася тільки як огорожу на промислових підприємств. Зараз бетонний паркан - це досить витончена і надійна конструкція.

Найбільш міцними і довговічними вважаються металеві паркани, але і найбільш дорогими теж. Відмінним і порівняно недорогим варіантом, який може якісно замінити і дерев'яний і металевий паркани, є пластикові паркани. Крім того це і мобільні паркани, оскільки при необхідності їх можна легко демонтувати і встановити в іншому місці.

А свій заміський ділянку взагалі важко уявити без огорожі. Ще з радянських часів залишилися популярними паркани з сітки для будинку, які важко назвати захисним огородженням, але поряд з тим, сама установка забору, говорила про те, що ви не хочете бачити у себе сторонніх людей без запрошення. І це діяло. Якщо ж ви зараз задумалися про огорожу дачі, то навіть там треба пам'ятати, що загальний дизайн і установка заборів тісно пов'язані.

Львів - місто, в якому будівництво парканів є затребуваною послугою. Тому, якщо ви вирішили захистити свій будинок або ділянку, то ви повинні знати, що кваліфіковані фахівці беруться за роботу будь-якої складності і встановлюють паркани виготовлені з будь-яких матеріалів. Тому можна вибирати і дорогі металеві паркани, і пластикові простіше, і оригінальні ковані паркани.

 Автор Елена Ремотик

Ворота під індивідуальне замовлення

Индекс доверия0 Отзывов

Львів

Виготовляємо вироби з металу різної художньої складності під індивідуальне замовлення клієнта. У нас Ви можете замовити ексклюзивні вироби з металу, втіливши в реальність плоди своєї творчої фантазії. Враховуючи Ваші побажання, дизайнери виготовлять ес ...