banner vobu 750x100
Встановлення кондиціонерів, обслуговування, ремонт та чистка

Встановлення кондиціонерів, обслуговування, ремонт та чистка

Як виглядають кондиціонери, правильніше навіть сказати спліт системи сьогодні вже точно знає кожен. Тому як вони є майже в кожного, що цілком природно, якщо згадати яким нестерпно спекотним і задушливим буває Львів влітку. Але навіть той, хто тривалий час намагався обійтися без системи охолодження, рано чи пізно приходить до рішення, все - таки, обзавестися кондиціонером.

Покупка кондиціонера у Львові не є проблемою. Більшість фірм, які їх реалізовують, в якості додаткового бонусу за покупку пропонують недорогий, а то і зовсім безкоштовний монтаж систем кондиціонування, а також їх подальше обслуговування і ремонт. Вибрати відповідний кондиціонер не складно, тим паче, що побутові кондиціонери відрізняються між собою лише площею охолодження. Інше питання - Встановлення спліт систем, і правильний монтаж додаткового обладнання.

Встановлення кондиціонерів на перший погляд може здатися досить простим процесом, який можна осилити і самому. Але, відразу хочеться попередити - один невірний крок-і гроші, витрачені на придбання «постачальника холодного повітря» підуть за вітром. Та й ремонт, якщо і можливий, то обійдеться він у Львові в досить таки кругленьку суму. Крім того, неправильний монтаж може спричинити витік фреону в зовнішньому блоці, а значить, буде потрібно заправка та чистка кондиціонера, яка, хоч і не настільки дорога, але об'їздити в пошуках компанії, яка за це візьметься, доведеться якщо не вся Львів, то його добру половину.

Проблема в тому, що за ремонт кондиціонерів, а тим більше нових візьметься далеко не кожна фірма. Робити це потрібно тільки в тому місці, де відбувалася покупка кондиціонера, щоб не порушити гарантію. А продавець в свою чергу не бере спліт системи на гарантійне обслуговування, якщо її установкою займався не фахівець компанії. І такий порядок не тільки у Львові, а й в будь-якому іншому місті. Але навіть якщо довірити монтаж систем кондиціонування фахівцям, дещо про це знати все-таки потрібно.

Головне - це вибрати правильне місце для майбутнього «рятівника від спеки». Побутові кондиціонери, а вірніше їх внутрішній блок, не можна встановлювати в такому місці, де холодне повітря з кондиціонера буде спрямований на людей. Тобто він не повинен висіти над диваном або ліжком, над робочим чи обіднім столом. По-друге, кондиціонер не любить насилля, тобто його не можна вішати в нішах, близько до стін або стелі. І всі ці вимоги безпідставними. Практично у всіх кондиціонерах з боків і зверху розмішені повітрозабірні дірки і якщо повітря буде нізвідки надходити, то потокова потужність ослабне. Таким чином, неправильно вироблена Встановлення спліт систем спричинить за собою часті їх ремонти. Крім того, внутрішній блок можна віщати над розетками та вимикачами, так як під час роботи він виділяє вологу, крім того в кондиціонерах трапляються іноді переливи води, що якщо потрапить на джерела електрики, природно, спричинить замикання.

Зовнішній блок бажано встановлювати, як можна ближче до внутрішнього, і бажано у вільно доступному місці, інакше надалі заправка та чистка кондиціонера буде неможлива або досить проблематична. Та й ремонт кондиціонерів, які знаходяться в такому місці, куди дістатися нелегко, або взагалі неможливо, не кожен фахівець захоче робити.

Ось, мабуть, основні правила монтажу систем охолодження, які зовсім не складно дотримуватися. Встановлення кондиціонерів, як бачимо, це таке тонке справа, що краще, щоб це робили фахівці тієї фірми, де кондиціонер купувався, щоб у майбутньому не було проблем ні з ремонтом, ні з обслуговуванням.

 Автор Елена Ремотик

Дрогобич .вул Грушевського 70

Професійний монтаж кондиціонерів - гарантія продуктивної роботи Вашої кліматичної системи Монтаж(Встановлення) Сервіс.чистка Працюемо по всьому регіоні- помірні ціни Монтаж Продажа кондиционерів- - Сервіс Працюємо в Дрогобичі, Трускавець, Борислав, Схі ...

Встановлення, монтаж кондиціонерів

Индекс доверия0 Отзывов
Встановлення, монтаж кондиціонерів

м. Львів

Встановлення кондиціонерів - швидко, якісно, недорого, у зручний для Вас час

Кондиціонери вентиляція продаж монтаж обслуговування

м. Львів, вул. Трускавецька 8б

Профессиональная установка кондиционеров всех типов, продажа, закладка магистралей на этапе ремонта(штробление), демонтаж, обслуживание(чистка), заправка или дозаправка фреоном. Качественно не дорого и оперативно!!!

Конціонування - продаж, монтаж "Вент-Сервіс"

м. Львів, вул. Наукова 29 а

"Вент-Сервіс" - постачальник кліматичного обладнання, який являє собою: - регіональне представництво в західній Україні компанії "Київ Клімат" Україна, Київ : Gree (Китай) - весь спектр побутового обладнання, напівпромислового обладнання, промислово ...

Встановлення кондиціонерів, швидко та якісно

м. Львів, вул. Газова 32

Системи кондиціювання, побутові та напівпромислові. Продаж, встановлення, обслуговування та ремонт. Висококваліфіковані спеціалісти та професійне обладнання. Швидко та якісно. Вартість установки від 700гнр.

Установка кондиціонера в зручний для вас час

м. Львів

монтаж кондиціонерів, в зручний для вас час, якісно, надійно, і недорого, а також продаж кондиціонерів світових брендів по гуртових цінах.

Професійний монтаж кондиціонерів

Индекс доверия0 Отзывов
Професійний монтаж кондиціонерів

м. Львів, вул. Пасічна

Професійний монтаж кондиціонерів. Наші фахівці швидко та якісно змонтують систему кондиціювання. Ціна монтажу від 700грн.

Монтаж, ремонт та обслуговування кондиціонерів, ТзОВ "Калган"

м. Львів

Ремонт та сервісне обслуговування кондиціонерів. Підбір, продаж, монтаж кондиціонерів. Ремонт кондиціонера - звичайно ж, вже не відноситься до звичайних профілактичних робіт по сервісному обслуговуванню, і виникнення цього самого ремонту цілком можна ...

Кондиціонування. Поставка-монтаж

Индекс доверия0 Отзывов
Кондиціонування. Поставка-монтаж

м. Львів, вул. Навроцького, 1

Пропонуємо поставку, монтаж і обслуговування побутових та промислових систем кондиціонування світових брендів: спліт-систем, комерційних кондиціонерів, VRV систем, компресорних та абсорбційних чилерів. Пропоновані нами кондиціонери створені з викор ...

Установка систем кондиціонування, ТОВ "ІВІК-ЗАХІД"

м. Львів, вул. Пасічна, 141

Фахівці компанії «ІВІК ЗАХІД» здійснюють інженерні роботи в сфері кондиціонування, вентиляції, опалення, водопостачання для житлових будинків, офісних, торговельних і логістичних центрів, готелів, ресторанів, медичних установ і промислових об’єктів. Ге ...