banner vobu 750x100
Аварійне відкриття та ремонт замків, заміна та врізка

Аварійне відкриття та ремонт замків, заміна та врізка

Дверний замок можна порівняти з охоронцем. І те, наскільки безпечно ми себе будемо відчувати з таким охоронцем залежить від того, наскільки міцним буде дверний замок, і на скільки якісно буде проведена його врізання. І якщо ще буквально десять років тому встановлення замків не вимагала присутності яких-небудь, особливих навичок і здійснювалася власними силами, то сьогодні справи йдуть по-іншому. Сучасні замки для дверей - це цілі механізми, і врізка або заміна такого замку під силу тільки фахівцеві.

Візьмемо, приміром, замки для міжкімнатних дверей. Яких тільки замків сьогодні не побачиш у Львові - це і класичні механічні замки, і електромеханічні, і навіть електромагнітні замки для міжкімнатних дверей. Навіть способів установки відомо як мінімум два - врізання та накладка. Також сьогодні у Львові дуже популярні замки для дверей, управління якими відбувається дистанційно, за допомогою спеціального пульта. Такі замки, звичайно, дуже надійні, та й виглядають досить естетично, відкрити такі двері зможе лише та людина, у якої знаходиться пульт. Проблеми починаються тоді, коли пульт втрачається, при цьому запасний пульт був загублений ще раніше залишається один вихід - відкриття замків. Здавалося б, що в цьому складного, але розтин замків з дистанційним управлінням самостійно зробити неможливо буде потрібно виклик майстра з фірми, яка здійснює аварійне відкриття дверних замків. І потрібно сказати, що і тут проблема не вирішиться, так швидко, як хотілося б. Добре, якщо мова йде про відкриття замків у власній квартирі, тоді, в принципі вам всього лише необхідно буде надати документи на право власності квартири і свій особистий паспорт або інший документ, що засвідчує вашу особу. А от якщо мова йде про розтин замків в орендованій квартирі, то без господаря ніхто цього не зробить. Добре, якщо власник живе в тому ж місті, де знаходиться квартира, і нехай навіть у такому великому місті як Львів. Це все одно простіше, ніж, якщо господар квартири знаходиться в іншій точці світу. Але якою б складною не була ситуація і де б не знаходився господар квартири, ні одна фірма не виробляє аварійне відкриття дверних замків без господаря квартири і без відповідних документів.

Що б таких проблем не виникало все це потрібно враховувати ще на самому початковому етапі - коли робиться в квартирі ремонт, проводиться заміна дверей і виробляється встановлення замків. Звичайно ж, коли відбувається ремонт, заміна замків - це, здавалося б, незначний процес, і ніхто на нього не звертає уваги. І вже тим більше, ніхто не замислюється про те, що крім основного ключа є ще й дублікати які обов'язково потрібно зберегти. І запасні ключі зазвичай діваються не зрозуміло куди. Згадують господарі про те, що запасні ключі десь мають бути лише тоді, коли втрачають свої основні ключі. І тоді вихід тільки один - заміна замків або ж заміна личинки замка. Але, до слова сказати, таку процедуру як заміна личинки замка дверей, особливо металеві, люблять не дуже. Краще якщо замок у дверях буде стояти «рідний», тобто той, що був вмонтований у двері до її встановлення. Щоб не виникало непередбачених ситуацій з дверима і замками, необхідно запам'ятати всього лише два простих правила:

1. Встановлення замків - це справа, яка не любить поспіху. І підходити до цього питання слід спокійно і зосереджено, навіть у такому місті, що живе в скаженому ритмі, як Львів.

2. Встановлення замків - робота складна і відповідальна і довірити її краще справжньому професіоналу.

 Автор Елена Ремотик
Аварийное вскрытие замков, ремонт сейфов

Львов, пр. Червоної Калини 85 а

Основной деятельностью нашей компании является продажа, установка, ремонт и сервисное обслуживание замков, сейфов, дверей, охранных систем и систем видеонаблюдения. Многолетний опыт наших специалистов и знание конструктивных особенностей замков, двер ...

Встановлення та ремонт замків і дверей GERDA (Герда)

м. Львів

Наша компанія пропонує професійні консультації, продаж, встановлення, гарантійне та сервісне обслуговування дверей, замків та сейфів. Пропонуємо: - Професійні консультації; - Встановлення замків GERDA TYTAN ZE-1, TYTAN Z-2, TYTAN ZX GT, TYTAN ZX Plu ...

Аварийное вскрытие замков

Индекс доверия0 Отзывов
Аварийное вскрытие замков

г. Львов

Аварийное открытие дверей, открытие любых замков, сейфов, автомобилей в городе Львов, во Львовской области, а также по западному региону Украины.