banner vobu 750x100
Ремонт квартир, євроремонт, ремонт квартир і будинків під ключ

Ремонт квартир, євроремонт, ремонт квартир і будинків під ключ

Поняття Євроремонту, кожен трактує по-різному. Хтось вважає, що це комплексний ремонт квартир або офісів із застосуванням дорогих будматеріалів і технологій, а хтось переконаний, що це ремонтні роботи по переплануванню приміщень, заміни старих дверей і вікон.

У Львові дуже багато компаній, що пропонують послуги по ремонту квартир. Одні пропонують ремонт квартир під ключ, інші називають ці послуги Євроремонтом. Що ж насправді означає Євроремонт і які його основні ознаки?

По суті, що ремонт квартир під ключ або офісів можна назвати Євроремонтом. Так як будь-який з цих видів ремонту - це комплекс послуг з використанням сучасних технологій, матеріалів і устаткування, обов'язково включаючи дизайн - проект. Головне тут пропаща результат - замовник повинен отримати комфортне, красиве і ексклюзивне житло в Львові. І ніяких особливих європейських стандартів, а тільки - якісний ремонт будинків.

Львів - місто великих можливостей у всіх відносинах. І послуги по ремонту квартир пропонують тут на кожному кроці. І визначити в чому різниця між будівельними компаніями, які проводять ремонтні роботи, деколи дуже складно. Особливо якщо в цьому немає досвіду. На перший погляд різниця тільки в ціні. Але багато фірм пропонують для прикладу кошторису на ремонт однокімнатної квартири, або ж - на ремонт квартир в новобудовах. У першому випадку ціна приваблива з-за невеликої площі, а в другому - з-за невеликого обсягу роботи. Адже як може бути капітальним ремонт квартир в новобудовах, якщо Львів сьогодні часто-густо рясніє новими хмарочосами, в яких вже встановлено металопластикові вікна, якісні двері і дорога сантехніка. І якщо потрібен ремонт квартири в будинку старої споруди, то орієнтуватися на кошторис ремонту в новобудові, як мінімум, наївно. Рівнозначно, як і на кошторис на ремонт однокімнатної квартири, коли мова йде про чотирикімнатній «хрущовці».

Тому розберемо, що, все - таки, включає в себе комплексний ремонт квартир.

Як вже говорилося вище, комплексний або капітальний ремонт квартир - це, в першу чергу, дизайн - проект, який включає в себе розробку планування та ескізів майбутнього житла, схеми розміщення сантехніки та електрообладнання, підбір матеріалів для оздоблення, меблів і побутової техніки. Якісний ремонт будинків неможливий без точного і грамотного дизайн-проекту, тому як тільки він виступає основою для складання остаточного плану ремонту і повної кошторису.

Наступний показник Євроремонту - перепланування: знесення перегородок і стін, спорудження арок, об'єднання між собою кімнат, монтаж багаторівневих чи підвісних стель, створення колон, подіумів, круглих стін і т. д. Звичайно ж про перепланування не йдеться, якщо потрібно терміновий ремонт квартир.

Капітальний ремонт передбачає також заміну вікон і дверей. І вікна при Євроремонті не обов'язково повинні бути пластиковими, як багато хто помилково вважають. Повертається мода на все натуральне і сьогодні люди найчастіше або встановлюють нові дерев'яні вікна, або реставрують старі, змінюючи лише склопакети.

Заміна всіх внутрішніх комунікацій - це також обов'язковий пункт капітального ремонту. Сюди входить і заміна електропроводки, і сантехніки, і опалювальної системи.

Далі - все, як і при звичайному косметичний ремонт - стіни (обклеювання або штукатурка, підлоги, стелі тощо

Нічого складного, але краще, якщо Євроремонт будуть робити професіонали, які добре зарекомендували себе на ринку праці. Це і заощадить гроші, та й нерви теж.

 Автор Елена Ремотик
А ми робимо якісний ремонт "під ключ", компанія "KrysTalo Full Service"

м.Львів

Наша компанія якісно та в обумовлений термін виконає усі види ремонтних робіт. Досвід майстрів більше 10 років Працюємо в квартирах, будинках, офісах, магазинах та інших приміщеннях. Виконуємо усі види робіт: - оздоблювальні роботи - електрика (від ...

Професійний ремонт Вашої квартири

Индекс доверия0 Отзывов
Професійний ремонт Вашої квартири

Львів

Виконаємо ремонт вашої квартири чи будинку будь - якої складності. Досвід робіт 11 років, якість гарантуємо. Оплата після виконаної роботи. Виклик кошторисника на об'єкт безкоштовний. Привабливі ціни.

Євроремонт Ремонт під ключ

Индекс доверия0 Отзывов
Євроремонт Ремонт під ключ

м. Львів

Євроремонт гіпсокартон, електрика, штукатурка, плитка, сантехніка, опалення, арки, шпалери, вагонка, ламінат, стяжки, фасадні роботи та інше. Якісно. Ціни помірні.

Ремонт квартири под ключ!

Индекс доверия0 Отзывов

м. Львів

Бригада по ремонтних роботах, сроки кажем завди тільки реальні,ремонти під ключ та часткові, ціни приємно вас вразять, дзвоніть ми завжди домовимся.( підігріви підлоги, сантехніка, електрика, шпаклювання роботи по гіпсокартону, укладка плитки,та все що ст ...

Комплексний ремонт "під ключ", Дизайн проект інтерєрів

Львівська область

Надаємо комплекс ремонтно-оздоблювальних робіт на основі створеного нашим архітектором дизайн-проекту.Тривалий і цінний досвід на ринку даних послуг.Доступні ціни.Надаємо гарантію пиьмову на роботи.

Компанія Ерідан Трейд, комплекс робіт з ремонту приміщень

м. Львів, вул. Наукова 62

Компанія Ерідан Трейд готова надати весь комплекс робіт з ремонту квартир,ремонту офісів, ремонту і обробці котеджів і інших приміщень. Ми пропонуємо Вам максимальну кількість послуг : - Виїзд фахівця на об'єкт - Складання кошторису на проведення рем ...

Ремонт квартир та офісів

Индекс доверия0 Отзывов
Ремонт квартир та офісів

г. Львов, Вул. Шевченка

Саме вдома ми відчуваємо себе захищеними, оточеними затишком і комфортом свого житла. Не дивно, що, з часом, при купівлі нового житла, або оренди офісу, перше, про що ми замислюємося, бажаючи щось переробити на свій лад - це ремонт квартири (ремонт офісу) ...

Євроремонт житла та комерційних приміщень

м. Львів

Виконуємо всі види ремонтно-оздоблювальних робіт. Євроремонт квартир, приватних будинків, готелів, ресторанів, офісів. Монтаж гіпсокартону, малярні роботи, шпалери, штукатурка, плитка, електрика, водопостачання, каналізація, опалення та ін. Пропо ...

м. Львів

Проводим повний або частковий ремонт приміщень. Виконуєм всі види монтажно-оздоблювальних робіт. Монтаж гіпсокартону, малярні роботи, шпалери, плитка, електрика, сантехніка та ін. Ремонт квартир під ключ. Розрахунок та доставка матеріалу. Досвід р ...

Ремонт та будівництво

Индекс доверия0 Отзывов
Ремонт та будівництво

м. Львів

Ми вже більше 10-ти років створюємо затишок в оселях наших клієнтів у Львові та області, та надаєм свої послуги по всій Україні. Ми пропонуємо Вам тільки якісні ремонтно - будівельні роботи. Допомагаєм Вам підібрати матеріали і доставляємо їх вчасно. ...