banner vobu 750x100
Демонтажні роботи, демонтаж бетону, будівель, стін

Демонтажні роботи, демонтаж бетону, будівель, стін

Перед тим, як робити ремонт, враховуючи і Львів, щось будувати, добудовувати або перебудовувати, дуже важливо оцінити стан тієї конструкції, яка буде основою. Можливо щось потрібно не шкодуючи викинути, щось розібрати, а в безнадійних варіантах, якщо дозволяють технічні умови та норми безпеки - знести.

Починати будь-які демонтажні роботи необхідно тільки після вивчення технічних документів та комунікацій об'єкта, а також складання послідовного плану дій.

Оскільки багатьох мешканців маленьких міст, так і таких великих як Львів, не влаштовує існуюча планування квартир, ремонт починається з її зміни. Ці зміни припускає демонтаж стін. При цьому не варто чіпати несучі стіни, а ось ті, які несе значення не мають, можна і прибрати. Залежно від матеріалу, з якого виготовлені стіни, залежатиме вибір інструменту, за допомогою якого можливо виконати демонтаж стін. Якщо це гіпс, гіпсокартон або цегла, особливих складнощів не буде. А ось демонтаж бетону, залежно від товщини, вимагає використання більш серйозних інструментів. Зручніше і практичніше виконувати демонтаж бетону за допомогою технології алмазного різання.

Демонтажні роботи, пов'язані з підготовкою підлоги до нового оформлення, припускають:

  • Демонтаж плитки, яка не буде використовуватися в подальшому, можна проводити за допомогою відбійного молотка або перфоратора. Демонтаж плитки оздоблювальної, посадженій на клей, можна виконати акуратно і використовувати ще раз.
  • Демонтаж паркету здійснюється з допомогою простих інструментів - стамески, фомки, молотка, дискової пилки і сокири. В залежності від виду паркетного покриття, способу кріплення, виду основи, демонтаж паркету буде остаточним або його ще можна буде використовувати повторно.
  • Демонтаж стяжки, проводиться акуратно, шляхом поступового розбивання. Необхідно враховувати товщину, склад, наявність комунікацій, щоб демонтаж стяжки не перетворився в глобальний демонтаж.

Демонтаж будівель не робиться просто так. У кожної споруди є свій певний термін експлуатації. Коли цей термін добігає кінця, фахівці вивчають будову і вирішують, що робити. Якщо істотних відхилень немає, то руйнування будівель неможливо. Якщо видно зміни, але вони піддаються виправленню, то ці виправлення проводяться та знесення будівель відкладається. Хоча бувають ситуації, коли демонтаж будівель проводиться для того, щоб на його місці побудувати щось нове і більш затребуваною.

Знесення будівель як у Львові, так і іншому обласному центрі, буде можливий тільки при наявності дозвільних документів на виконання такого роду робіт. Неможливість забезпечити працівникам всі передбачені вимоги техніки безпеки, позбавляє право компанію виконувати знесення будівель.

Руйнування будівель як у Львові, так і в інших містах, може проводитися двома способами - традиційним і за допомогою вибуху.

Традиційним способом здійснюється знесення будинків, що не перевищують у висоту двох поверхів гідравлічним екскаватором. Більш великі екскаватори з використанням гідравлічних або механічних ножиць, а також бульдозери забезпечують знесення будівель до 60 метрів у висоту.

Щоб підготуватися до вибуху, необхідно час для демонтажу дротів, скла, труб та інших матеріалів, які можуть зробити знесення будинків небезпечним. Вибухівка поміщається в несучі конструкції споруди і проводиться руйнування, після ще довгий час чиститься територія.

 Автор Елена Ремотик

м. Львів, вул. Чукаріна

Прорізання та розширення дверних, віконних, вентиляційних та сходових отворів в залізобетоні, бетоні, цеглі, та природному камені без шуму,вібрацій та пилу. Підсилення вказаних отворів металічним швелером, кутником і полосою. Демонтаж будівельних констр ...

Демонтажні роботи, стіни, Підготовка приміщень до ремонту

м. Львів

Демонтажні роботи, підготовка приміщень до ремонту: демонтаж стін, стелі, підлоги, збиття штукатурки, плитки, гіпсокартону тощо. Чистимо/поглиблюємо підвали/горища. Доставляємо/виносимо на поверхи будівельні матеріали. Виконаємо будь-яку роботу по го ...

м. Львів

Демонтажні роботи із застосуванням спецтехніки (гідромолота)

Будь-який демонтаж, БудДемо

Индекс доверия0 Отзывов
Будь-який демонтаж, БудДемо

м. Львів

Виконуємо будь-який демонтаж від 1-1000 кв.м.,: стіни, стелі, підлога-цегла, з/б., метал, дерево. Вибивання пройомів (дверних-віконних-балконих), отворів, арок. Вирізання штроп. Чистка/поглиблення підвалів, горищ. Вивіз буд. сміття. Вантажники.

Демонтаж залізних та цегляних димоходів

г. Львов

- металоконструкцій, карнизів, дерев; - залізних та цегляних димових промислових коминів; - обшивки, шильовки градирен. - Обстеження, огляд, фото та відео-зйомка, заключення про стан висотних споруд: - висотних димових коминів, мостів, елеваторів, с ...

Монтаж-демонтаж конструкцій

Индекс доверия0 Отзывов
Монтаж-демонтаж конструкцій

м. Львів

Будівельні роботи, монтаж- демонтаж скло- метало та дерево конструкцій. Проектування по бажанню замовника! Якісно!!! Гарантія! Доступно. В строительстве, как и при переезде склада, демонтажные работы также являются востребованной услугой. В частност ...