banner vobu 750x100
Земляні роботи, риття котлованів

Земляні роботи, риття котлованів

Живучи в сучасному ритмі міста, в просторій квартирі, наприклад, в Львові, по вихідним, особливо в теплу пору року, дуже хочеться зібратися і поїхати на дачу, де місця багато, мало шуму, повітря чисте і на душі стає так добре і спокійно. Кращого відпочинку від суєти такого міста як Львів, ніж відпочинок на дачі за містом, важко й уявити. Для тих, хто готовий зробити все своїми руками, то перші роботи, яким потрібно приділити належну увагу - це земляні роботи.

Ну, а якщо ви тільки плануєте зі свого дачного ділянки зробити повноцінне місце для проведення вільного часу, а все, що пов'язане з будівництвом, є для вас загадкою, то ви легко зможете знайти фахівців, як в Львові, так і в будь-якому іншому, найближчому до вас місті, які допоможуть впоратися з різними видами будівельних робіт.

Перед тим як щось проектувати на новій ділянці, необхідно демонтувати і вивезти старі споруди, які служили сараєм або коморою, навісом або ще чимось. Очистити територію від непотрібної рослинності, яка може бути у вигляді різної трави і позбавлення від неї не складе особливої праці. А можуть бути колючі кущі або старі великі дерева і тут завдання буде складніше зробити земляні роботи. Після видалення всього зайвого можна робити проект майбутньої зони відпочинку і виходячи з цього створювати потрібний рельєф.

У процесі планування рельєфу потрібно продумати дренажну систему - відкриту, закриту або засипних. Вид залежатиме від складу грунту, ухилу ділянки, близькості грунтових вод. Час, витрачений на риття колодязів, допоможе в майбутньому видаляти воду з осушувальної системи.

При розмітці фундаменту, враховується положення зовнішніх і внутрішніх стін, а при необхідності і периметр льоху. Розробка котлованів, траншей, колодязів проводиться залежно від висоти будинку, будівельних матеріалів і типу фундаменту. Риття котловану під льох або підвал, проводиться в той же час, що і риття траншей або копка колодязів під будинок в цілому.

Незважаючи на те, що дача затребувана найчастіше влітку, а це час, коли пошук дров для приготування їжі на багатті і риття колодязів для видобутку води звичайна річ, наявність комунікацій буде не зайвим. Так, щоб провести в будинок світло, воду, газ та каналізацію необхідно буде виконати риття траншей.

Плануючи земляні роботи, не забудьте про естетичні елементи - газони і квітники, доріжки, доріжки, місця для альтанки і гри в м'яч. Цікавим заняттям, навіть якщо ви проведете воду, копка колодязів з декоративною метою.

Як бачите, земляні роботи, які є підготовчими і, на перший погляд, простими, не вимагають особливих професійних знань, насправді грають не останню роль в процесі будівництва. Наскільки якісною була розробка котлованів, а в подальшому і риття котлованів для створення фундаменту, настільки надійним , міцним і економічно вигідним буде будинок. А побудувавши будинок повністю, вам все рідше захочеться проводити вільний у місті, навіть якщо це один з найкращих міст - місто Львів.

 Автор Елена Ремотик

Земляні роботи (вручну).

Индекс доверия0 Отзывов
Земляні роботи (вручну).

м. Львів

Земляні роботи: каналізація, гідроізоляція, дренаж, копаємо траншеї під газ, воду тощо. Чистимо і поглиблюємо підвали/горища. Виконуємо демонтажні роботи, підготовку приміщень до ремонту. Доставляємо/виносимо на поверхи будівельні матеріали. Виконаємо ...

Земляные работы, "ЧП Корсак"

Индекс доверия0 Отзывов
Земляные работы, "ЧП Корсак"

г. Львов, Виники 5

Компания основана в 2013 г. Занимается рытьем озер , прудов , водохранилищ . Мы выполняем полный комплекс работ: - геодезию - геологию - техническую сторну (рытье озера)

Земляні роботи та влаштування фундаменту, "Dim"

м. Львів, вул. Богдана Хмельницкого, 172

Загальнобудівельні та оздоблювальні роботи: - земляні роботи та влаштування фундаменту з перекриттям (по будь-якої технології); - зведення фасадних і несучих стін і перекриттів; - встановлення армованих поясів, міжповерхових сходів, монтаж віконних і д ...

Копаємо котловани, озера, " Горизонталь-ПМ"

м. Львів, ул. Зелена, 162

Копаємо котловани, озера. Виконуємо земляні роботи. Проводимо демонтаж будівель довільної складності, вивозимо будівельне сміття. Спецтехніка в оренду.

Наша компанія володіє значним досвідом у проведенні земляних робіт, "ПП Матвеев"

г. Львов, ул Б.Хмельницького 153

Земляні роботи – один із найважливіших етапів будівництва, адже саме від якості закладеної основи залежить подальша якість виконання роботи. До них входить очищення території, вивезення ґрунту, планування, розробка котлованів, створення земляного полотна, ...

Бурение под сваи, фундамент, столбы

Индекс доверия0 Отзывов

г. Львов

Бурение под сваи, фундамент, столбы. ООО Профиком предоставляет услуги бурения под сваи, фундамент , столбы. Проводим работы в кратчайшие сроки, в наличии высококвалифицированный персонал, вся нужная для проведения работ техника, выполняем все необходимы ...

Земляные работы, ООО "Квадрос"

Индекс доверия0 Отзывов
Земляные работы, ООО "Квадрос"

Львов, ул. Городоцкая, 85

Использование нашей фирмой современных технологий и материалов, а также технических средств позволяет проводить все виды строительных и отделочных работ в кратчайшие сроки при гарантированном качестве. Стоимость строительства «под ключ» зависит от сложно ...

Бетонні та земляні роботи

Индекс доверия1 Отзывов
Бетонні та земляні роботи

Львівська обл., м.Львів, вул. С. Петлюри, 34В/39

Земляні роботи. Монтаж фундаментів зі своєю опалубкою. Заливка монолітного перекриття, стяжки, бетонних сходів. Зведення внутрішніх та зовнішніх стін. Штукатурні роботи.