banner vobu 750x100
Адрес
Львів, Б.Хмельницького, 106
Главный телефон
(098) 972-02-78Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(095) 781-84-40
Цена услуги от (грн)
8000.00
Фотографии (8)
Щоб захистити Ваше життя, будинок і техніку від ударів блискавки, потрібно змонтувати грозозахист, (заземлення, блискавкозахист), або як кажуть в народі - громовідвід. Ми професійно монтуємо блискавкозахист та заземлення як у Львові, так і по всій території Західної України.
Громовідвід захищає від пожежі та руйнувань внаслідок прямого влучання блискавки в дах. Суть захисту – це перехопити небезпечний удар блискавки на даху, безпечним шляхом провести її по фасаду та погасити імпульс в землі. Для цього встановлюються блискавкоприймачі, щоб всі зони даху були захищені, розраховуються безпечні місця прокладання дроту по фасаду та місця забивання контуру заземлення.
Всі кріплення громовідводу та контур заземлення йдуть на вибір з оцинкованих, нержавіючих чи мідних матеріалів. Це важливо для правильної роботи і довговічності системи. При цьому приділяється увага, як зберегти цілим дах, фасад та не порушити архітектурний вигляд. У Вас є можливість вибрати матеріали кріплення в колір даху і водостічної труби та уникнути свердлінь в даху та по фасаду. Також розглядаються варіанти, як мінімізувати роботи по монтажу заземлення, коли у Вас вже лежить бруківка і газон. Дивіться за цим посиланням https://www.youtube.com/watch?v=pBNUO7hxWh4 відеоінструкцію по монтажу блискавкозахисту.

Які переваги Ви отримуєте при роботі з нами:
1) Ми надаємо консультацію з безкоштовним виїздом. По телефону сказати точну вартість блискавкозахисту непросто, не дослідивши як краще вести дріт по даху та фасаду, де монтувати заземлення.
2) По друге, ми надаємо грамотну пропозицію згідно існуючих нормативів. Ви можете вибрати різні по ціні та якості матеріали з цинкованої сталі, нержавійки, міді та ін.
3) Роботу здійснюють спеціалісти, які мають досвід і навики роботи на висоті та з електрообладнанням. Для роботи ми використовуємо професійні інструменти.
4) Для якісного монтажу блискавкозахисту для котеджу достатньо 1-2 дні. Приймати роботу Вам, тому Ваші зауваження і побажання будуть враховані.
5) Також ми надаємо рекомендації по експлуатації, гарантійне та післягарантійне обслуговування. При потребі можемо надати протокол опору та схеми заземлення.

Ключові слова: блискавкозахист львів, блискавкозахист луцьк, блискавкозахист рівне, блискавкозахист івано-франківськ, блискавкозахист тернопіль, блискавкозахист розрахунок, блискавкозахист будівель і споруд, блискавкозахист ціна, блискавкозахист будинку, блискавкозахист заземлення, блискавкозахист приватного будинку, блискавкозахист проект, блискавкозахист своїми руками, блискавковідвід, громовідвід львів, громовідвід своїми руками, громовідвід встановлення, громовідвід ціна, громовідвід встановлення львів, громовідвід схема, громовідвід купити, як встановити громовідвід, як зробити громовідвід, громовідводи львів, громовідвід розрахунок, грозозахист приватного будинку, грозозахист будинку, грозозахист ethernet, грозозахист будівель розрахунок, грозозахист львів, активний грозозахист, як зробити грозозахист, при
Карта