banner vobu 750x100
Будинки з дерева, бруса, будівництво деревяних будинків, бань та саун

Будинки з дерева, бруса, будівництво деревяних будинків, бань та саун

Фінські будинки - це екологічно чисті деревяні будинки які останнім часом все більше набирають популярність, адже дерево забезпечує дому «дихаючий ефект», хорошу циркуляцію повітря, при цьому чудово зберігаючи тепло. Будівництво дерев'яних будинків відрізняється низкою нюансів, які необхідно аналізувати. Починаючи будувати деревяний будинок, слід вибрати якісну деревину, стійкий до розтріскування, гниття і дії вологи, щільну і міцну, але не занадто тверду, не дуже сучкувату і стійкий до зношування. Деревяні будинки можна будувати як самому, так і замовляти професіоналам під ключ.

Є чотири види матеріалів, з яких здійснюється будівництво дерев'яних будинків. Наприклад, у Хмельницькому можна знайти безліч торгових точок, які продають ці матеріали.

1) Зрубом називається кругла колода. Будинки зі зрубу - це класичні фінські будинки та будинки в стилі кантрі. Будинки з дерева відрізняється простотою і рентабельністю. Будинки зі зрубу не тріскаються, не мають щілин і перегинів.

2) Вертикально-клеєний брус - це склеєні між собою дві-три частини. За рахунок того, що тверда серцевина знаходиться на поверхні колоди, будинки з клеєного бруса застраховані від тріщин і пошкоджень, міцні і стійкі до навантажень. Цей матеріал також можна використовувати під будівництво лазні.

3) Салонний брус складається з шести склеєних частин. Брусові будинки можуть мати високу поверховість за рахунок міцності матеріалу.

4) Клеєна колода - різновид клеєного бруса з 8 частин. Цей матеріал дає можливість будувати будинки з брусу з великими вікнами, широкими дверима і односхилими дахами. Ці брусові будинки теплі і стійкі до тріщин.

В такому мегаполісі, як Хмельницький, можна без праці знайти різні засоби для захисту дерева на будь-який гаманець. Періодично потрібно покривати ними дерево, і тоді деревяний будинок прослужить довго.

Якщо будинки з дерева відбувається взимку, потрібно заливати фундамент під великим утепленим тентом з плівки, прокладеної мінеральною ватою. Тент розташовують по всьому периметру майбутньої будови. Восени і влітку будинки з клеєного бруса вимагають обробки від гниття, грибка і комах. Деревяні будинки потребують постійного догляду.

Коли будівництво будинку з бруса закінчено, переходять до оздоблювальних робіт. Обробку виконують за допомогою фарби, гіпсокартону, вагонки або шпалер. Також ефектно виглядають натуралістичні деревяні будинки, оброблені тонізуючим покриттям. Підлогу можна встелити паркетом, а обробити стелю гіпсокартоном або пофарбувати.

Останнім часом у великих містах, і зокрема в Хмельницькому набирає популярність будівництво саун. Баня з бруса може подарувати масу приємних відчуттів і зміцнити здоров'я. Будівництво лазні можна зробити самому або замовити у будівельної компанії під ключ. Будівництво саун - це досить вигідний бізнес і гідне капіталовкладення. Баня з бруса прослужить довше, якщо обробити її захисними засобами. Будівництво бань з бруса - це дуже надійне і вигідне капіталовкладення.

 Автор Елена Ремотик

Сауни під ключ, Євро-Дім

Индекс доверия0 Отзывов
Сауни під ключ, Євро-Дім

Хмельницкий, ул. Тернопольская, 19

Будівництво саун «під ключ» є основним напрямком роботи нашої компанії.Для своїх клієнтів ми пропонуємо великий асортимент сучасного обладнання та якісної деревини для будівництва саун. Ми пропонуємо: - монтаж саун різної складності, на дачах, в будинк ...

Будівництво лазень на замовлення

Индекс доверия0 Отзывов
Будівництво лазень на замовлення

Хмельницкий, Староконстантиновское шоссе, 5

Дивовижне вплив лазні на організм людини відомо давно. Лазні заряджають енергією, знімають нервове напруження, підвищують імунітет і витривалість організму. Лазні розслаблюють м'язи, активізують обмінні процеси і виводять шлаки. Пар має підтягуючим ефе ...

Будівництво будинків з дерева, Никотраст, ПП

Хмельницкая область, Славута, ул. Паперника, д.36

Будівництво дерев'яних будинків, тема хоч і стара, але досить не знайома для сучасних людей. При виборі будівельної технології, людьми, як правило, рухають стереотипи і страхи, багато з яких, на перевірку виявляються сильно роздутими, а іноді просто н ...

Будівництво дерев'яного будинку, Буд Універсал Сервіс, ПП

Хмельницкий, Львовское шоссе 20/3

Будівництво дерев'яного будинку проводиться під ключ. При цьому ми гарантуємо завершення будівельних робіт в термін і надаємо 3-річну гарантію на реалізований проект. Будівництво дачних будинків - одна з найбільш затребуваних послуг сьогодні. Люди хочу ...

Дерев'яні будинки, Теплодом Буд, ТОВ

Индекс доверия0 Отзывов
Дерев'яні будинки, Теплодом Буд, ТОВ

Хмельницкий, ул. Озёрная 2

Дерев'яні будинки, пропоновані нашою компанією, мають ряд переваг. Їх легко будувати, так як обробка деталей ведеться на власному виробництві, звідки ми поставляємо комплекти будинків в готовому виді на будівельний майданчик. Деревина на виробництво з ...