banner vobu 750x100
Адрес
Хмельницкая область, Славута, ул. Паперника, д.36
Главный телефон
(067) 360-85-99, (097) 007-31-95Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Будівництво дерев'яних будинків, тема хоч і стара, але досить не знайома для сучасних людей.

При виборі будівельної технології, людьми, як правило, рухають стереотипи і страхи, багато з яких, на перевірку виявляються сильно роздутими, а іноді просто не обґрунтованими.

Будівництво будинків зі зрубу, викликає досить велику кількість питань, хоч і не на всі, але деякі з них, ми постараємося відповісти вам.

Які матеріали застосовуються при будівництві будинків із зрубу?

Будинки зі зрубу сьогодні будуються в основному рубаного і оциліндрованої цільної колоди. Є ще технологія будівництва з бруса і клеєного бруса, але про цих технологіях варто говорити в окремих темах.

При будівництві дерев'яних будинків, які використовуються породи деревини?

Найчастіше використовується сосна, ялина і модрина.

Після будівництва дерев'яного будинку, потрібно надалі додаткова обробка?

Найважливішим для будинків зі зрубу, є перший рік експлуатації. У цей період будинок бажано регулярно провітрювати, а через рік, провести повторну обробку деревини.

Які заходи пожежно безпеки, доречні в дерев'яних будинках?

Пожежа в дерев'яному будинку, може статися, як і в будь-якому іншому. Якісна проводка, кваліфіковані електрики, обробка стін антипірином, зменшать ймовірність пожежі. Дерев'яні будинки не сірники, швидко не горять, для того щоб змусити оброблену деревину горіти, її необхідно піддавати прямого впливу полум'я, досить тривалий час. Спробуйте за допомогою сірників або запальнички підпалити поліно, таке навряд чи вийде. Хіба що кинути поліно в багаття.

Довговічні чи дерев'яні будинки?

Якщо правильно стежити за зрубом, регулярно обробляти, то зруб спокійно простоїть більше ста років. В залежності від якості первинної обробки, а так само застосовуваних при обробці матеріалів, дерев'яні будинки, рекомендується обробляти раз у 5-7 років.

Є недоліки в будинках зі зрубу?

Якщо назвати недоліком, що за будинком зі зрубу потрібно особливо ретельно доглядати в перший рік після побудови, можна назвати цей момент недоліком. З іншого боку, який будинок в цьому не потребує?