banner vobu 750x100
Натяжні і підвісні стелі, потолки, установка, монтаж

Натяжні і підвісні стелі, потолки, установка, монтаж

Давно пройшли ті часи, коли обробка стелі зводилася до його вирівнювання і побілки. Сьогодні в Львові можна побачити дуже різні гіпсокартонні стелі, завдяки різноманіттю матеріалів, що використовуються для їх обробки. Гіпсокартон, шпалери, фарба - це ті матеріали, які допомагають створити дизайн стелі.

Не останнє місце серед можливих варіантів оформлення займають такі конструкції як натяжні стелі і підвісні стелі. Натяжна стеля - це конструкція, що складається з полотна, закріпленого на алюмінієвому або пластиковому профілі під основною стелею. Установка натяжних стель - процес не легкий, вимагає знання і досвіду, тому монтаж натяжних стель краще всього довірити професіоналам, яких без зусиль ви зможете знайти в Львові.

Залежно від фактури полотна Натяжні стелі бувають:

  • глянцеві, використання яких підійде для зорового збільшення невеликих приміщень і освітлення темних. Посилити і урізноманітнити дзеркальний ефект допоможе підсвічування. Яскравим прикладом цього є стеля зоряне небо. Глянцева стеля відмінно поєднується з полотнами інших фактур, і дворівневі підвісні потолки не обходяться без глянцю;
  • матові гіпсокартонні стелі, фактура яких вважається класичною, оскільки вони не блищать, мають особливу шорсткість і відмінно вписуються в інтер'єр будь-якого приміщення;
  • сатинові, на відміну від матових, на які вони дуже схожі, гладкі і нагадують тканину, добре увіллються в дворівневі підвісні потолки і відмінно підійдуть для спальні або дитячої.

Оригінальним способом обробки можна назвати натяжна стеля зоряне небо, за допомогою якого можна створювати будь-які варіації на тему зірок і космосу. Установка натяжних стель з ефектом зоряного неба здійснюється в два етапи. В залежності від технології реалізації ефекту, спочатку підключаються оптоволоконні нитки або кришталеві розсіювачі (або те й інше), і тільки після цього проводиться безпосередньо монтаж натяжних стель.

Завдяки технології нанесення на полотно арт-друк, дизайн натяжних стель може бути унікальним, створеним саме для вас. Так можна зобразити класичний малюнок неба з хмарами, візерунки і незвичайні елементи декору, фотографії, малюнки та картини. Можливість вигадувати дизайн натяжних стель, дозволить підкреслити ідею дизайну приміщення і створити необхідну атмосферу в приміщенні.

Крім перерахованих варіантів стель із зварної вінілової плівки ПВХ, використовуються також безшовні натяжні стелі. Для їх монтажу не потрібно нагрівальне обладнання, оскільки безшовні натяжні стелі фіксуються в профілі без додаткової обробки.

Приміщенням в якому, стеля особливо швидко забруднюється, є кухня. Незважаючи на те, що Львів - місто зайнятих людей, все одно час на приготування їжі знаходиться. Французькі натяжні стелі на кухні забезпечують легке прибирання, оскільки відмінно миється і дозволить позбутися від будь-яких плям швидко і легко. Глянцеві французькі натяжні стелі на кухні будуть самим практичним.

Підвісні стелі - це конструкції, які кріпляться до основної стелі і служать для шумоізоляції, створення простору для розлучення кабелів або установки освітлення, а також забезпечують певний дизайн стелі.

Монтується навісний стеля досить просто, тому своїми руками в домашніх умовах з таким завданням впорається кожен. Втім, і на відсутність недорогих майстрів Львів, для яких навісний стеля - нікчемна справа, не може поскаржитися.

 Автор Елена Ремотик
Авангард натяжних стель від ГАРНА ХАТА

Львов

Встановимо французькі натяжні стелі у Львові та області. Встановлюємо матові натяжні стелі, глянцеві натяжні стелі, натяжні стелі з фотодруком, натяжні стелі декоративна плівка, натяжні стелі з перфорацією Apply, дворівневі натяжні стелі Львів. . Велик ...

Монтаж натяжних стель

Индекс доверия0 Отзывов
Монтаж натяжних стель

м.Львів, вул. Щирецька 7, тц."Нова Лінія"

Мотаж натяжних стель Європейських виробників. Білеше 100 відтінків кольорів.Великий вибір фактур: Глянцеві,матові,сатинові,металік, напівпрозорі,друк на полотні та декоративні.

Натяжні стелі, Компанія Візон

Индекс доверия0 Отзывов
Натяжні стелі, Компанія Візон

г. Львов

Кожен стеля має свою ціну, і ми домовимося! Плівка та профіль для натяжних стель. А також : світлогенератори LED для системи « Зоряне небо» різної потужності і кольору, вставка ПВХ маскувальна, гарпун, оптоволокно, платформи і кільця під світильники, обво ...

Натяжні Французькі стелі

Индекс доверия1 Отзывов
Натяжні Французькі стелі

Львов, ул. Городоцкая 85 оф.216

Встановлюємо Французькі натяжні стелі. Ціна договірна. Виїзд на об'єкт, заміри, консультація - безкоштовно. Наші стелі виготовлені з високоякісної плівки від кращих європейських виробників Францїі, Німеччини, та пройшли перевірку на відповідність всім ...

Натяжні стелі, Компанія «Ламанш»

Индекс доверия0 Отзывов
Натяжні стелі, Компанія «Ламанш»

Львов, вул. Дорошенка, 44

Наша компанія розпочала свою діяльність з 2003р. і з цього часу є одним з найбільш відомих і динамічно розвиваючихся фірм по продажі і установці стельових систем – натяжних, алюмінієвих, гіпсокартонних, реєчних і армстронг. Професіоналізм, якість швидк ...