banner vobu 750x100
Адрес
Львов, вул. Дорошенка, 44
Главный телефон
(050) 430-70-33Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(032) 243-11-31
Фотографии (1)
Наша компанія розпочала свою діяльність з 2003р. і з цього часу є одним з найбільш відомих і динамічно розвиваючихся фірм по продажі і установці стельових систем – натяжних, алюмінієвих, гіпсокартонних, реєчних і армстронг.

Професіоналізм, якість швидкість виконаних робіт гарантуємо!

Що таке французька натяжна стеля
Натяжна стеля – це унікальне поєднання естетичних можливостей і технологічної переваги. Без сумніву, можливість створення оригінальних інтер’єрів – головний аргумент на користь натяжної стелі.

Універсальність технології дозволила розширити межі стандартів для традиційної стелі. Визнана класика колекції – лакові стелі з об’ємно-просторовим ефектом. Вони зробили справжній переворот в декорі стель. Найбільш вражаюча якість лакової стелі – це здатність створювати ілюзію нескінченності простору. Здається, що стеля «розриває» простір і здіймається до нереальної висоти.

Але ексклюзивний дизайн не завжди пов’язаний з ультрасучасними напрямками. Тому наша колекція також пропонує стелі зовсім іншого плану. Сатинова й матова основа стелі створюють вигляд ідеально оформленої поверхні в пастельних тонах. Такими простими засобами досягається відчуття затишку та комфорту.
Карта