banner vobu 750x100
Адрес
Феодосия, вул. Радянська, 16
Главный телефон
(06562) 93-941Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Сталеві протиударні вхідні двері – найкраща система безпеки для приватних помешкань та комерційних входів. Модель (мультілок) створена для оздоблення декоративними накладками. Спеціальний профіль по периметру полотна значно покращує зовнішній вигляд торця дверей з накладками. Конструкція дверей підсилена трьома додатковими механізмами з гакоподібним ригелем.

Захист приватної власності – це одна з найголовніших задач, які нам доводиться вирішувати на різних етапах життя. Високий рівень безпеки житла обумовлює не лише цілісність майна, а й наше здоров’я, моральний спокій за свою родину. Наша компанія добре розуміє сучасні вимоги до Вашого приватного захисту, діє разом з виконавчими органами державної влади, несе соціальну та пропагандистську функції.


Взявши до уваги наші рекомендації, Ви забезпечите собі спокійне дозвілля, безпечний побут, цілісність майна, зручність та довготривалість експлуатації. Не менш важливим є дизайн – органічність та сучасний зовнішній вигляд, адже це саме те, що буде радувати ваше око довгі роки.

Нам часто трапляються випадки, коли ми вимушені вирішувати питання надійного запирання оселі вже тоді, коли трапився неприємний інцидент проникнення в оселю. Пам’ятайте, що це стосується кожного і може трапитись у будь-який час. Ми можемо якісно, швидко і надійно попередити ці випадки, запропонувавши Вам комплексний підхід.

Наші фахівці-локсмайстри приїдуть до Вас з метою оцінити та виявити «слабкі місця» у ваших дверях. Ми обіцяємо Вам раціональний підхід до цього питання, який допоможе уникнути вторгнення. Зробіть це своєчасно, інвестуйте порівняно невеликі кошти у свій спокій і головне звертайтесь до професіоналів. Не довіряйте свою безпеку випадковим людям. Досвід, авторитетність, якісні комплектуючі та знання статистики способів проникнення в оселю – це запорука нашого з Вами успіху.