banner vobu 750x100
Адрес
Старий Самбір Львівська
Главный телефон
(067) 673-15-59Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Цена услуги от (грн)
100.00
Фотографии (2)
Екологічна вапняна фарба на вапняній основі, має білизну біля 80 %, велику паропроникність. Найкраще підходить для фарбування поверхонь підготовлених вапняною шпаклівкою- штуком.

ЗАСТОСУВАННЯ
Фарба призначена для декоративного фарбування стін і стель з цементних, цементно-вапняних, вапняних, гіпсових, гіпсокартонних, дерев'яних матеріалів та матеріалів всередині приміщень. Створює матове, сніжно-біле покриття з відмінною адгезією до основи і підвищеною стійкістю до стирання, паро-та газопроникність, що дозволяє стінам "дихати".

СКЛАД
Водна суспенсія вапняку, органічних дисперсій .

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
Підготовка ― поверхня, яка буде фарбуватися, має бути міцною, сухою, без пилу і жирних забруднень. Свіжі цементно-вапняні штукатурки можна фарбувати через 4 тижні після накладання, гіпсові через 2 тижні, раніше зашпакльовані поверхні ― після шліфування і очищення від пилу. Нові і міцні поверхні, а також поверхні насиченого кольору рекомендується пофарбувати грунтувальною емульсією. Старе покриття з клейових і вапняних фарб, що відстає пластами або погано тримається поверхні, слід усунути. Нерівності і тріщини вирівняти шпаклівкою для внутрішніх робіт і покрити грунтувальною емульсією.

Фарбування ― розмішати фарбу і наносити пензлем, валиком або гідродинамічним розпилювачем у 2 шари. Для нанесення першого шару на нову поверхню розвести додаючи воду в співвідношенням 1:0,75. Після висихання нанести другий шар в співвідношенні з водою 1:0,5.

ВЛАСТИВОСТІ ВИРОБУ
Витрата ― при нанесенні одного шару на поверхню площею до 10-14 м2 розхід фарби складає 1 л.
Термін придатності ― 24 місяці з дати виготовлення.
Температура зберігання ― від +5 ° С до +25
Упаковка 6,12 кг

Можна кольорувати натуральними пігментами .
Карта