banner vobu 750x100
Адрес
САКУРА БЛАГОУСТРІЙ м.Львів, вул Городоцька 172
Главный телефон
(067) 834-38-00Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (6)
ВиконуємоНаша компанія, що надає послуги на ринку ландшафтного дизайну з 2001 року, виробляє повний комплекс робіт з благоустрою та озеленення присадибних ділянок і міських територій.

Створюючи та втілюючи ексклюзивні проекти, ми прагнемо того, щоб майбутній сад найбільш точно та повно відповідав уявленням, смакам, способу життя та перевагам Замовника. З цією метою, процес проектування побудований таким чином, щоб Замовник мав можливість максимально повно приймати участь у творчому процесі.

Поєднуючи в роботі багатий досвід і компетентність професіоналів різних напрямків: ландшафтних архітекторів та дизайнерів, геодезистів і грунтознавців, ботаніків й інженерів різних профілів, а також багатьох інших фахівців, ми створюємо можливість грамотно та точно втілювати навіть найсміливіші ідеї.

Відкритість новітнім тенденціям у ландшафтній архітектурі та сучасним технологіям благоустрою дозволять зробити Ваш сад - садом Вашої мрії.

Всі основні види робіт та послуг перелічені в прайс-листах. Зазначені орієнтовні усереднені ціни. Вони можуть коливатися в залежності від ринкової ситуації. Для кожного конкретного об'єкту здійснюється розрахунок вартості робіт. Для постійних клієнтів та великих об'ємів робіт надаються знижки.
Карта