banner vobu 750x100
Адрес
Львівська обл., м.Львів, вул. С. Петлюри, 34В/39
Главный телефон
(067) 939-72-51, (032) 232-53-02Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (5)
Вапняна шпаклівка “штук”. Професійне перетягування стін екологічно-чистим матеріалом “штук”, в складі якого природні компоненти такі як глина, вапно, пісок і т.д.,

Тому не виникає питання шкідливості для нашого здоров’я. Якість та надійність гарантовані. Досвід роботи більше 10 років.

Штукатурка використовується для вирівнювання поверхні, з наданням захисних та декоративних властивостей. Роботи виконують мокрим способом із застосуванням цементних, цементно-вапняних, вапняних, вапняно-гіпсових та інших розчинів, що наносяться на поверхню з наступною обробкою поверхневого шару. Сухою штукатуркою називають готові гіпсові, гіпсоволокнисті або інші листи заводського виробництва. Оздоблення такими листами відноситься до лицювальних робіт.

Штукатурний розчин наносять на поверхню послідовно окремими шарами. Перший шар - обризг - призначений для зчеплення штукатурки з оброблюваною поверхнею, для нього використовують розчини з більшою в'язкістю. Другий шар - призначений для вирівнювання поверхні й одержання необхідної товщини штукатурки. Останній шар - наносять рідким розчином на дрібному піску для утворення гладкого і ущільненого шару товщиною не більше 2 мм.

Виконання штукатурних робіт:
До штукатурних робіт приступають тільки тоді, коли створені умови, що виключають пошкодження штукатурки в результаті подальших будівельних робіт, опади будівлі, атмосферних впливів. До початку цих робіт всередині будівлі повинні бути закінчені всі будівельні роботи (крім пристрою підлог), санітарно-технічні роботи (без встановлення приладів) і прихована електропроводка. Міцне зчеплення штукатурки з оброблюваною поверхнею при мокрому способі робіт досягається її відповідною підготовкою:

• гладкі бетонні поверхні насікають, для створення шорсткуватих поверхонь конструкцій;
• кладка цегляних стін повинна бути виконана в пустошовку;
• дерев'яні конструкції оббивають дранкою;
• при необхідності підвищеної товщини штукатурного шару застосовують металеву сітку і т.д.