banner vobu 750x100
Адрес
г. Львов ул. Героев УПА, 73А / оф. 301А
Главный телефон
(032) 253-23-43Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(067) 310-18-50
Фотографии (1)
Сьогодні при обговоренні теми про чистоту навколишнього середовища очищення стічних вод є однією з найбільш часто обговорюваних проблем, про яку не варто забувати при організації домашніх комунікацій приватних будинків, котеджів, дач і т. д.

Найбільш виправданим методом очищення вважається біологічна очистка стічних вод. Автономна каналізація від компанії "Албіон Гроуп" ефективно реалізує процес очищення стічних вод, що дозволяє домогтися практично максимального результату (95 - 98%).

Автономна каналізація Bio-CWT проста в установці і експлуатації. Очисні споруди цього типу не вимагають великих витрат на будівництво. Вони стійкі до коливань навантажень та різних кліматичних умов. Локальні очисні споруди Bio-CWT дозволяють очистити стоки так, що згодом очищену стічну воду можна використовувати для побутових потреб або відводити у водойму без шкоди екосистемі.

Очисні споруди (автономна каналізація Bio-CWT) встановлюються в грунт, тому локальні очисні споруди у Львові від «Албіон Гроуп» не зіпсують ландшафту. Якщо Ви придбали локальні очисні споруди Bio-CWT, очищення стічних вод вже не буде темою, яка викликає неприємні думки про проблеми з каналізацією.
Карта