banner vobu 750x100
Адрес
г. Львов, ул. Щирецкая 36
Главный телефон
(032) 295-85-61Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(096) 576-18-28
Фотографии (1)
Призначенням насосних станцій є автономне водопостачання окремих об'єктів нерухомості, наприклад: приватних житлових будинків і котеджів, дач та інших побутових і виробничих будівель. Насосні станції автоматично підтримують в системі водопостачання, необхідне тиск, а також створюють окрему водопровідну мережу.

Причому, до існуючої водопровідної мережі, з'являється можливість підключити колонки для нагрівання води, різні водонагрівачі, пральні та посудомийні машини та інші бітові прилади і обладнання. Головними елементами насосних станцій є: насос, бак для води, гідроакумулятор, сполучна арматура, манометр, реле тиску (при необхідності встановлюються додаткові вузли). Джерелом води для насосної станції може служити свердловина, колодязь, централізований водопровід або будь-яка ємність (бажано побільше).

Слід також зазначити, що, незалежно від джерела води, тиск в системі завжди підтримується в потрібних межах зручними насосними станціями Grundfos і Pedrollo.Сучасні насосні станції, найвищою мірою, володіють своєю простотою установки, безпекою та економічністю.
Карта