banner vobu 750x100
Адрес
м. Львів
Главный телефон
(066) 667-64-30Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(032) 227-15-37
Фотографии (1)
Аргонна зварка широко застосовується при ремонті різних частин і вузлів автомобілів. При цьому особливістю є можливість вживання цієї технології в багатьох суміжних областях, що дозволяє проводити повний спектр робіт з алюмінієм, нержавіючою сталлю, чавуном, титаном і кольоровими металами.

Використання аргонової зварки – оптимальний варіант вирішення проблем з механічним пошкодженням, оскільки вартість зварки значно нижче вартості заміни пошкодженої деталі . Легкосплавний диск, а тим більше кований, складається з алюмінію з різними присадками, що додають диску жорсткість. Алюміній має властивості миттєво окислюватися в повітряному середовищі і покриватися на поверхні тонкою плівкою. Внаслідок цього, звичайна зварка безсила перед цим металом, потрібний захист від оксиду – аргон.

Для закладення сколів і розривів в місцях заминань застосовують аргонну зварку і спеціальний витратний дріт, який, розплавляючись, займає пошкоджене місце. З її допомогою вдається відтворювати втрачені фрагменти ободу, заповнивши місце металом і надавши потрібну форму шліфувальним інструментом.
Карта