banner vobu 750x100
Адрес
м. Львів, вул. Кульпарківська 108
Главный телефон
(097) 289-98-39Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Спектр нашої діяльності включає всі послуги по дизайну інтер’єрів: від професійної консультації до комплексного створення дизайн-проекту для різноманітних приміщень: квартира, котедж, особняк, ресторан, офіс, дизайн фасадів, екстер’єрів,прибудинкова територія, ландшафт, паркан,тощо….

Нам цікаві різні стилі, напрямки, призначення приміщень.
Наша ціль - створення живого унікального інтер'єру, який би підкреслював Вашу індивідуальність.

Ми готові поділитися з Вами секретами створення яскравого і неповторного інтер’єру. Володіти таким інтер’єром справжнє задоволення.

Дизайн інтер’єру – досягнення гармонії кольору,розміщення предметів в приміщенні шляхом проектування І наступної реалізації задовольняють проекту.
Ви зайшли на цю сторінку, значить, ідеї для створення у своєму Будинку краси, затишку, зручності. вам доведеться пройти два кроки.

Створення дизайну стоїть на двох китах.
Перший передбачає розробку робочого дизайн проекту, тобто докладної інформації для майстрів Будівельників. А також комп’ютерну 3D-візуалізацію (Кольорові зображення різних видів майбутніх кімнат) – для вас. Щоб бачити те, що вийди в результаті реалізації дизайн-проекту. Відкорегувати І дати свою згоду на варіант дизайну .

Другий – передбачає наявність ремонтно-будівельної бригади, Що змогла б якісно виконати всі роботи відповідно до робочого проекту.
І якщо ви хочете, щоб ваша квартира, будинок, офіс, магазин вийшли дійсно стильними, функціональними І красивими, ці 2 етапи повинні буті виконані на високому професійному рівні.
Карта