banner vobu 750x100
Адрес
Львов, ул. Ш. Руставелі, 18/1
Главный телефон
(032) 275-65-31Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
На сьогоднішній день ТзОВ «Віконні системи" – це масштабне виробництво площею понад 9000 м. кв із сучасним обладнанням провідних західноєвропейських фірм, розвинутою дистриб’юторською та дилерською мережею по Західній Україні.


Робота з клієнтами:

Ми постійно йдемо на зустріч замовникам у виготовленні індивідуальних і корпоративних замовлень. Досконале поєднання ціни та якості, швидкі терміни виконання, вигідні умови співпраці – це не повний перелік того, що пропонується сьогодні нашим підприємством.
Кваліфіковані працівники, обладнання від провідних фірм Європи, досвід роботи з елітними спорудами дозволяє вигравати тендери будь-якої складності та об’єму.
Постійно розширюється дилерська мережа, запрошуються до співпраці будівельні компанії, дизайнерські та архітектурні бюро.
Для виготовлення конструкцій використовуються найкращі імпортні матеріали і комплектуючі.
Високоякісне обладнання дозволяє виготовляти конструкції різноманітних форм та конфігурації, відповідно до заданих розмірів з дотриманням технології зборки продукції.
Постійний контроль технологічних операцій та кінцевого продукту, забезпечують максимальну якість виробів і сувору відповідність усім стандартам.
Вікнам від „Віконних Систем” властива виключна міцність і витривалість. Незмінні термоізоляційні характеристики та ефективний захист від шуму досконало проявляють себе в українських помешканнях.

Вікна від „Віконних Систем” – це приклад якості.
Карта