banner vobu 750x100
Адрес
Львов, вул. Володимира Великого 2
Главный телефон
(032) 247-41-62, (063) 455-26-63Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Завод «Dresdner Fensterbau» - дочірнє підприємство німецького виробника вікон «Dresdner Fensterbau, Medingen» пропонує металопластикові вікна, двері і розсувні двері PATIO (ПАТІО).

Повний цикл виробництва з дотриманням технології, сучасне обладнання та якісна підготовка співробітників дозволяють виконати найскладніші конструкції у встановлені терміни.

Ви отримуєте кваліфікований підхід, якісне виготовлення та гарантію від надійного і стабільного виробника.
Професійний замір, монтаж і післягарантійне обслуговування!

Особливості вікон «Dresdner Fensterbau ™»
По-перше: вікна виготовляються з екологічно чистих профілів системи Plus Tec ® німецької фірми Plus Plan. Ці профілі не містять важких металів - свинцю і кадмію, вони рекомендовані Міністерством охорони здоров'я для застосування в медичних установах і організаціях громадського харчування (профілі мають маркування Ca Zn).

По-друге: вікна можуть бути виготовлені як з п'ятикамерні профілів "Premium" з товщиною рами 72 мм, так і з трикамерних з товщиною рами 60 мм в комплектації "Softline" або "Classic".

По-третє: вертикальні і горизонтальні імпости вварюють в раму, завдяки чому виходить міцна монолітна конструкція з вільною циркуляцією повітря в усіх внутрішніх камерах профілю. Це запобігає утворенню конденсату на сталевому посилення, ймовірність появі цвілі і грибка всередині профілю.

Четверте: вікна комплектуються надійною і довговічною фурнітурою "Roto" як у стандартній комплектації, так і з додатковими функціями. Новинка: вже сьогодні ми можемо комплектувати вікна новою системою фурнітури - "Roto NT".

П'яте: необхідно мати на увазі, що рама незначно впливає на загальну теплову провідність вікна, так як її площа не перевищує 30% від площі віконного отвору. Отже, якщо Ви хочете мати «тепле» вікно, то знайдіть можливість поставити в гарну раму якісний склопакет з високими показниками теплозбереження. Сьогодні тільки ми можемо запропонувати вікна з теплозберігаючими склопакетами, виготовлені з німецького i-скла зі спеціальним покриттям, коефіцієнт теплозбереження яких К = 1,3 Вт/м2.Со. З такими склопакетами взимку в приміщенні буде тепліше, а влітку прохолодніше (значно знижуються витрати на опалювання і кондиціонування).

Шосте: на теплозберігаючі властивості склопакетів істотно впливає матеріал, з якого виготовлена дистанційна рамка між склом.Замість традиційної алюмінієвої рамки ми встановлюємо між склом пластикову дистанційну рамку німецької фірми Thermix, завдяки чому відсутній місток холоду вздовж кромки склопакета. На таких склопакетах не утворюється конденсат взимку. Вікна з такими склопакетами не будуть причиною зіпсованого ремонту.
Карта