banner vobu 750x100
Адрес
м. Рівне
Главный телефон
(097) 353-19-76Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Склад підвіконня «ДАНКЕ» - це ПВХ-основа з оригінальною комбінацією внутрішніх ребер жорсткості, що не проступають на лицьову поверхню - головна умова для нанесення глянцевого покриття. Саме покриття – це сучасний, екологічно чистий, зносостійкій ламінат ТМ «ELESGO» (Німеччина) з глянцевою фактурою поверхні. Завдяки інноваційній технології ламінату досягнута передача найдрібніших нюансів декорів природних каменю та дерева. А сама поверхня відрізняється високою стійкістю до вологи, механічного та хімічного впливу, нечутлива до ультрафіолету.

Завдяки своїм вишуканим декорам, що відтворюють коштовні породи мармуру та деревини, підвіконня DANKE легко увійде до Вашого інтер’єру та надасть йому ще більше ексклюзивності та неповторності. Унікальне інноваційне акрилове покриття, стійке до сонячного проміння, подряпин, гарячих предметів та вологи.
Досконала конструкція підвіконня з оригінальною запатентованою структурою внутрішніх ребер жорсткості забезпечує максимальну міцність та надійність у користуванні.
Карта