banner vobu 750x100
Адрес
м.Львів, вул. Газова, 26
Главный телефон
(032) 253-69-30Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(098) 262-13-90
Фотографии (1)
У випадках, коли потрібно зробити більший акцент на вхід, ми пропонуємо обрати навіси з нержавійки. Як і інші вироби з нержавіючої сталі, такі навіси дуже практичні та довговічні в експлуатації. Їх використання вигідне за будь-якої погоди та пори року, особливо в наших кліматичних умовах.

Сучасні дашки і козирки з нержавіючої сталі дуже популярні через престижний зовнішній вигляд та міцність – вони рятують людей від величезних бурульок взимку, а також можуть протягом десятків років не потребувати ремонту!

Полікарбонат як матеріал має ряд властивостей, завдяки яким він став ідеальним матеріалом для виготовлення різноманітних дашків та навісів, аркових перекриттів та перегородок. Навісні конструкції з полікарбонату є стійкими до механічних впливів та високих навантажень, а також ударостійкими. Перераховані особливості є важливими для середньої смуги взимку, коли на навісах і дашках над входом в будівлі скупчується багато снігу. Крім того, навіси з полікарбонату є стійкими до навантажень, спричинених вітром.

Пропонуємо вашій увазі широкий асортимент дашків та навісів. Наші спеціалісти виконають на замовлення конструкції із полікарбонату та нержавіючої сталі будь-якої складності.
Карта