banner vobu 750x100
Адрес
м. Львів
Главный телефон
(067) 672-55-20, (067) 678-10-03Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Наші кухонні меблі - це сучасне індивідуальне рішення дизайну та кольорової гамми. Використання високоякісної фурнітури «Блюм», «Хейфель». Висока якість виконання робіт. Виїзд дизайнера, доставка, монтаж безкоштовно. Гарантійне обслуговування.

При виготовленні кухонь ми також використовуємо ДСП різних кольорів та виробників. Постформінги (стільниці) можуть бути товщиною 28 мм або 38 мм. (вибір понад 60 видів). Фасади (дверки) можуть виготовлятися як з натуральної деревини так і з МДФ фарбованого або клеєного.

Вибір дуже широкий. Фурнітура встановлюється різних виробників. Все це враховується при розробці проектів по бажанню Замовника. Також вмонтовуємо мийки, Сушки, посудомийні та пральні машини. Гарантійний термін експлуатації виробів від 1 року. Гарантія на розповсюджується на механічні пошкодження.

Ціна кухні може коливатися в досить великому діапазоні.

Все залежить від матеріалів та комплектуючих. Розрахунок потрібно починати від 2000,00 грн за м/пог. У вартість кухні входить розробка проекту, доставка меблів та їх встановлення.

Також сюди входить врізання мийки та газової поверхні, встановлення посудомийної та пральної машини, підключення витяжки та підсвітки.