banner vobu 750x100
Адрес
м. Львів
Главный телефон
(099) 621-51-91, (063) 679-96-22, (067) 672-66-81Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Інетернет магазин меблів «Меблі Вам» пропонує купити меблі у Львові різних цінових категорій без зайвих торгових націнок з доставкою по м. Львову та оплатою за фактом отримання товару. Ми цінуємо наших клієнтів, тому пропонуємо тільки якісний сертифікований товар за доступною ціною.

Інтернет магазин меблів «Меблі Вам» пропонує великий вибір,кухонних меблів, мебель для спальні, меблі для дитячої кімнати (дитячі меблі) , меблі для віталень, модульних систем, та багато іншого. Різноманітність запропонованих товарів дозволить гармонійно поєднати меблі кращих меблевих фабрик в найвибагливіші дизайнерські рішення. Ми співпрацюємо тільки з перевіриними постачальниками такими як: Сокме, Комфорт меблі, Мебель Сервіс, Світ меблів, Скай, Віка та ін...

Зробивши замовлення, ви зможете задовольнити всі вимоги, які висуваються до меблів. А саме:

Якість - якість меблів залежить від того, на якому устаткуванні зроблені меблі і з яких матеріалів.

Функціональність - меблі повинні відповідати своєму призначенню. Ергономічність - меблі повинні створювати комфорт, мати оптимальні розміри і займати мінімум місця.

Індивідуальність - меблі задають характер атмосфері та підкреслюють стиль вашого інтер'єру.

Надійність - це використання в меблях матеріалів і фурнітури, які можуть довго прослужити при різному навантаженні та забезпечити міцність з'єднання деталей меблів. Може меблям, які ви зараз вибираєте не треба прослужити двадцять років, але все таки відкривати шафку за дверцята, що хитаються, або з великими зусиллями висувати ящики вже на третьому році експлуатації меблів, викликає масу незручностей і роздратування.

Меблі - це прикраса інтер'єру. Давайте разом створимо цей шедевр!