banner vobu 750x100
Адрес
м. Рівне, вул. Ст. Бандери, 59
Главный телефон
(0362) 63-55-44, (0362) 43-26-38Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Басейн є спорудою однією із самих потрібних для здорового життя людини. Варто відзначити, що якщо раніше ми говорили лише про суспiльнi басейни, то за останні роки з інтенсивним iндивiдуальним будівництвом, ситуація змінилася в сторону приватних басейнів.

Для оздоблення басейнів i аквазон застосовують широкий спектр матерiалiв: плівка, поліпропілен, керамiчнi, скляні плитки й т.д. Однак при виборі потрібно враховувати важливу обставину. Усім відомий вкрай неприємний слиз, що утвориться на постійно взаємодiючiй з водою поверхні. Це мiкроорганiзми, що створюють свої колонії в порах покриттів. Цей фактор необхідно враховувати при проектуванні басейнів. Очевидно, що облицювання басейну повинно бути зовсім гладке. Це дозволить заощадити нерви, час i гроші на очищенні басейну.

Звичайно, найкраще використовувати для басейнів скляну або керамічну мозаїку, так як процент водопоглинання мозаїки близький до 0, мозаїка стійка до дії різноманітних мікроорганізмів і солей. Морозостійкість мозаїки дозволяє використовувати її при оздобленні басейну на відкритому повітрі. Керамічна плитка найпоширеніше із усіх видів облицювання. Сучасні технології роблять мозаїку стійкою до дії сонячних променів, і такою, що не піддається дії хлорованої води. Обробка плиткою дещо простіша, та й вартість її нижча, ніж мозаїки. Басейни з добре покладеною мозаїкою та з добре обробленими водонепроникною мастикою швами і стиками, служать не одне десятиліття.

Скляна мозаїка — ідеальний варіант оздоблення басейнів при високих естетичних вимогах. Цей матеріал дозволяє оздоблювати басейни з найскладнішою формою. Великий вибір кольорів , а також наявність готових декорів дозволяє надати басейну навіть простої форми неповторну індивідуальність. Плитка малих розмірів (наприклад, мозаїка) дозволяє обробляти не тільки сам басейн, але і форми, що його оточують, будь-якої кривизни (наприклад, завкруглені борти і сходи). Різноманітність кольорів мозаїки легко вписати в дизайнерські задумки за кольоровим і світловим вирішенням інтер'єру.

Будуючи басейн слід врахувати, що для правильного функціонування басейну крім оздоблення, повинно бути грамотно підібрано обладнання для якісної підготовки води, особливо дві складові його, а саме очищення та знезараження. Стосовно останнього слід визначитися буде це обробка хлорними чи бромними препаратами, киснева обробка води, іонізатор, електроліз і т.п.. Тому до початку будівництва басейну знайдіть час і скористайтесь консультаціями та порадами спеціалістів. І тоді збудований басейн буде приносити Вам радість та здоров’я і зведе до мінімуму затрати та час на його обслуговування.
Карта