banner vobu 750x100
Адрес
м. Рівне
Главный телефон
(050) 374-04-32Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
На сьогоднішній день існують наступні методи побудови дерев’яних будинків:

- ручної рубки (зруб);
- з оциліндрованого дерева;
- з профільованого брусу;
- з клеєного профільованого брусу;
- каркасний метод;

Ручної рубки
Хоча на даний час усі дерев’яні будинки прийнято називати «Зруб»,правильніше буде назвати «зрубом» будинки ручної рубки. Це найдревніший і перевірний часом спосіб побудови. Такий будинок можна побудувати за допомогою однієї "сокири". Перевагами даного методу є довговічність та натуральний природний вигляд, до недоліків можна віднести досить значну усадку будинку та значну трудомісткість побудови.

З оциліндрованого дерева.
Найшвидший и найдешевший спосіб побудувати дерев’яний будинок. Дерево проходить обробку на спеціальних верстатах і набуває правильної циліндричної форми з пазом знизу це дає змогу більш щільно прилягати одне до одного. До переваг даного методу можна віднести швидкість і економічність побудови та досить симпатичний зовнішній вигляд, недоліки: усадка при експлуатації, невиглядний внутрішній інтер’єр та недостатня, як для дерева, теплоізоляція.

З профільованого брусу.
Профільованій брус виготовляється як правило прямокутної або D-образної форми з позами для з’єднання. Усе виготовляється на сучасних високоточних верстатах, що дає змогу швидко і якісно змонтувати будинок. Він має чудовий вигляд як зовні так і в середні. Проте дає незначну усадку і потребує якісної дорогої сировини.

З клеєного профільованого брусу.
Зовні такий будинок не відрізниш від будинків побудованих двома попередніми методами. Проте він побудований по найсучаснішій технології, брус для побудови склеюється з тонких добре просушених дощечок на високотехнологічних верстатах. Це вирішує проблему трьох попередніх методів – усадку, та має кращу теплоізоляцію. Недоліків такий метод майже не має, хіба що ціна будинку побудованого за даною технологією буде у 2 рази більшою за будь який інший.

Каркасний метод.
При побудові такого будинку спочатку виготовляється каркас із брусу. Потім зовні і середини будинок обшивається звичайною або радіальною вагонкою, Всередині стіна утеплюється мін ватою обгорнутою тепло-волого непроникною плівкою, Системи опалення електро та водо постачання легко ховаються під обшивкою, Такий будинок має чудовий внутрішній інтерєр, прекрасні теплоізоляційні властивості і не дає усадки. До недоліків можна віднести трохи неприродній зовнішній вигляд та дещо довші строки монтажу...