banner vobu 750x100
Адрес
м. Дніпро, вул. Ясельна,1
Главный телефон
+380505968454Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
+380966065243
Цена услуги от (грн)
919.00
Фотографии (1)
Акриловий лак з різним ступенем глянцю для меблів та дерев'яних предметів всередині приміщень. Завдяки спеціальній формулі лак відмінно наноситься пензлем, не розтікається, при цьому повністю відсутній ефект «полошення» (зміні кольору або відтінку, вираженого явно помітними смугами між забарвленими ділянками).

Може застосовуватися як самостійне покриття на незабарвленому дереві, так і як фінішний захисний шар поверх морилок або інших складах, що тонують. Так само лак використовується для реставрації та оновлення лакового покриття на меблів, відновлюючи плівку та блиск поверхні.


Кришталево прозорий і стійкий до механічних та хімічних впливів.

Інструкція з нанесення:

Зашкурьте дерев'яну поверхню потрібним розміром наждакового паперу. Зберіть пил пилососом або вологою ганчіркою.

Ретельно розмішайте лак. Не збовтуйте і не трясіть лак для уникнення утворення бульбашок. Лак готовий до застосування та не вимагає розведення.

Наносите лак широким натуральним пензлем або аплікатором. Не рекомендується наносити валиком. У більшості випадків достатньо одного шару, але при необхідності нанесення декількох шарів перед останнім шаром рекомендується міжшарове шліфування «нульовим зерном».

Оптимальна температура нанесення лаку від 15°С до 25°С. Не наносити при прямому попаданні сонячних променів, що може викликати надмірно швидке висихання лаку, і не прискорюйте годину висихання лаку шляхом застосування теплонагрівальних елементів.

Призначений для меблів, панелей, дверей, барних стійок, антикваріату. Кришталево прозорий. Не жовтіє з часом. Підвищена зносостійкість до подряпин і сколів. Екологічно чистий, практично без запаху.


Ступені глянцю: 0-5, 10-20, 30-40, 50-60, 80-90.