banner vobu 750x100
Адрес
Дніпро, вул. Ясельна, 1
Главный телефон
+380505968454Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
+380966065243
Цена услуги от (грн)
2195.00
Фотографии (2)
Чорна фарба Farm Equipment – це спеціально розроблена фарба для сільськогосподарської та кар'єрної техніки, а також для будь-яких металевих поверхонь.

Виробник: завод Rust Oleum, США.

Фарба відрізняється від аналогів надміцною барвистою плівкою, що надійно зберігає металеву поверхню, адже при експлуатації можливі різні механічні пошкодження, подряпини та відколи. Баночка чорної фарби не завадить у господарстві, адже ви економний власник.
Використання: фарбування тракторів, комбайнів, мостових кранів та будь яких виробів з металу.



Увага! Безкоштовна доставка фарби Новою поштою!
Відправляємо впродовж дня після підтвердження замовлення.
Також пропонуємо комплектні рішення*:

при купівлі банки чорної фарби (3,78л) - грунт для підготовки поверхні (0,946л) всього за 299 грн замість 531 грн. Економія 44 відсотки!

*комплектні рішення обмежені за кількістю.

Ми пропонуємо дійсно якісну фарбу, яка значно підвищить цінність вашої техніки, тому ви 100% повернете вкладені кошти.


До речі, ми впевнені в якості продукції, але якщо є необхідність тестування – можливо придбати зразок (250 мл = 170 грн).

Якщо емаль вам підходить – віднімаємо вартість зразка із суми покупки, а якщо не підходить (що навряд чи) – повернемо кошти.

Технічна інформація:

Сфера застосування: фарбування сільськогосподарської та кар'єрної техніки, складської техніки і т. д. Застосовується для фарбування металу і дерева. На нових незабарвлених, а так само проблемних поверхнях, обов'язкове застосування грунтовки.

Не можна застосовувати на оцинкованих поверхнях!

Ступінь глянцю: глянець.

Нанесення: наносити на ретельно заґрунтовану або попередньо пофарбовану поверхню. Ознайомтеся з етикетками на грунті і технічним описом для правильної підготовки поверхні і процедури нанесення. Нанесення проводиться при температурі повітря та поверхні 10-32ºC і відносній вологості 85%. При інших значеннях можлива зміна термінів висихання і ступеня глянцю. Ретельно перемішати перед нанесенням.

Усі види поверхонь:

якщо з моменту нанесення ґрунту пройшов значний час, видаліть бруд, жир, масло, сіль і хімічні забруднення з допомогою миючого засобу або іншого відповідного складу. Різні види цвілі повинні бути видалені з допомогою хлорного очисника або відбілюючого розчину. Ретельно промийте чистою водою і дочекайтеся повного висихання. Всі поверхні повинні бути сухими під час нанесення.

Метал:

наносити на ретельно заґрунтовану або попередньо пофарбовану поверхню. Якщо метал був раніше забарвлений – видалити іржу і стару фарбу за допомогою щітки по металу і шліфувальних шкурок.

Раніше пофарбовані поверхні повинні бути непошкодженими і в хорошому стані. Глянцеві поверхні повинні бути відшліфовані для створення профілю поверхні. Алкідні емалі сумісні з більшістю типів поверхонь, але рекомендується зробити попереднє тестування на невеликій ділянці.

Час висихання:

- відлип 2-4 години;

- повне висихання 24 години;

- перефарбовувати протягом 1 го