banner vobu 750x100
Адрес
м. Дніпро, вул. Ясельна, 1
Главный телефон
0505968454Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
0966065243
Цена услуги от (грн)
89.00
Фотографии (1)
Wood Accelerator – це склад на водній основі, відтворюючий природний процес старіння деревини. Склад вступає в хімічну реакцію з деревом, імітуючи процеси, які відбуваються у природі, зістарюючи поверхню за кілька хвилин. Може використовуватися на всіх видах нефарбованої деревини.

Застосовується для меблів, дверей, декоративних виробів. Так само можна використовувати на підлогу, але тільки при подальшій обов'язковій обробці фінішними захисними лаками. Для додаткового захисту меблів або декоративних виробів рекомендуємо застосовувати поліроль Watco Wipe-On-Poly.

Зовнішній вигляд: унікальна зістарена поверхня коричневого відтінку. Кінцевий вигляд покриття залежить від типу та природного кольору дерева, тому рекомендуємо попереднє тестування на непомітній ділянці.
Для внутрішніх робіт, на водній основі, практично без запаху.



ПІДГОТОВКА ПОВЕРХНІ:

Видаліть будь-які присутні покриття шліфуванням або рідкими змивами. WOOD ACCLERATOR добре працює на чистій нефарбованій деревині. Відшліфуйте поверхню наждачним папером №100 вздовж волокон деревини. Видаліть пил від шліфування чистою сухою ганчіркою.

Склад по-різному реагує з різними типами дерева. Обов'язково перевіряйте зовнішній вигляд, тестуючи склад на невеликих непомітних ділянках, перед тим як приступити до виконання основного обсягу робіт.



НАНЕСЕННЯ:

Ретельно перемішайте вміст банки перед нанесенням і періодично помішуйте під час нанесення. Наносити при температурі від 16ºC до 32ºC. Наносити пензлем з синтетичною щетиною або поролоновим пензлем. Ефект зістарювання почне проявлятися на дереві протягом 1 години. Витирати не потрібно. Для прояву більш легкого ефекту зітріть склад після нанесення або злегка відшліфуйте підсохше покриття дрібнозернистим наждачним папером № 240. Для створення більш темного ефекту нанесіть ще один шар складу через 1 годину після першого. Щоб видалити WOOD ACCLERATOR, нанесіть відбілювач на поверхню, а потім зітріть. Так, як склад на водній основі, можливий підйом ворсу і шліфовка між шарами.



В якості захисного покриття рекомендується використовувати лакове покриття. Дайте поверхні просохнути протягом 2 годин після нанесення складу для зістарювання. Для найкращих результатів використовуйте поліуретановий лак Varathane Polyurethane на водній основі. Спочатку протестуйте на невеликій непомітній ділянці. Деякі верхні покриття можуть реагувати з WOOD ACCLERATOR, впливаючи на кінцевий зовнішній вигляд.



ЧАС ВИСИХАННЯ (при 21-27°C і відносній вологості 50%):

- до отлипа - 1 година;

- повторне нанесення (при необхідності) - через 2-4 години;

- повне висихання – 4 години.



Очищення: очищуйте інструменти водою з милом.



СКЛАД: гідратований сульфат заліза, вода.

ВИТРАТА: 25 м2/л. Витрата залежить від типу і пористості поверхні.

Запобіжні заходи: забезпечте хорошу вентиляцію при нанесенні і сушці. Уникайте потрапляння в очі. Надягайте окуляри і захисний одяг. У разі контакту промити очі достатньою кількістю в