banner vobu 750x100
Адрес
м. Львів, вул. Смаль-Стоцького, 1
Главный телефон
(097) 246-08-68Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Представляємо канадську технологію будівництва каркасних будинків у Львові і Україні. Саме так будують у високорозвинених країнах, де керуються гаслом - Будувати і жити сьогодні!

Саме такий підхід до будівництва будинків якнайкраще відповідає умовам сьогодення.

Що ми можемо запропонувати нашим замовникам?

Професійний підхід. У нас працюють професійні архітектори і інженери, це дає можливість пристосувати проект приватного будинку до ваших вимог. Зручне планування і оригінальний вигляд фасадів одна з таких переваг.

Найкращі ціни. Наш партнер виробник канадських будинків Сервус. Співпраця з виробником без посередників, дозволяє нашим замовникам отримати дуже вигідні ціни на каркас (коробку) будинку за нашим проектом, а наша комплексна бригада якісно виконає заливку фундаменту і роботи під ключ в стислі терміни з гарантованою якісттю робіт.

Якість. Наші домокомплекти виготовляються на заводі із застосуванням сучасного обладнання. На виробництві канадських будинків постійно працює контроль якості продукції. Для виготовлення sip панелей ми використовуємо тільки сертифіковані матеріали, зокрема: OSB-3 EGGER ECO (Німеччина).

Швидкість будівництва. Спорудження каркасного будинку від фундаменту до здачі замовнику триває 3 - 4 місяці. Це важливий чинник в будівництві з огляду на ріст цін на будівельні матеріали та інфляцію.
Карта