banner vobu 750x100
Адрес
м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 3а, офіс 506
Главный телефон
(097) 900-65-43Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Цена услуги от (грн)
1.00
Основними причинами зносу димової труби є різка зміна режиму експлуатації, робота у невідповідних

режимах, зміна виду палива, упровадження ресурсозберігаючих технологій та систем вологого очищення.
Ремонт цегляної труби часто передбачає маркерувальне фарбування димової труби, футерування димової труби, заміна оголовку димової труби, кладка димової труби, ремонт бандажних кілець на трубі, ремонт та встановлення сигнального освітлення, ремонт оглядових площадок на трубі.
Крім того, ми виконуємо як плановий, так і терміновий ремонт цегляної труби, а саме:
- Планове і позапланове обстеження стану димової труби.
- Дрібний ремонт цегляної, залізобетоної димової труби.
- Заміна бандажних кілець на димовій трубі.

Як все починається?
Ремонт димової труби починається з професійного обстеження конструкції. Після ретельного аналізу та зібраної інформації, створюється проект ремонтних робіт.
Ремонт цегляної труби, проводиться із застосуванням сучасних матеріалів і різних складників, які подовжують термін життя всієї конструкції.

Ремонт оголовку труби.
З часом оголовок цегляної димової труби руйнується під тиском кліматичних умов. Щоб не трапилося пожежі, зруйновану частину труби розбирають, видаляють з кладки, що залишилася, старий розчин. Нову кладку ретельно перев’язують цементним розчином, вирівнюють, надаючи скіс до зовнішніх сторін бетону, тому перед фарбуваннями необхідно, заповнити пори, зміцнити поверхневий шар виробу та відповідально підійти до питання вибору матеріалу для фарбування.
Наша компанія використовуює спеціальні фарби, що володіють паропроникністю і водовідштовхувальними властивостями та добрим зчепленням.