banner vobu 750x100
Адрес
м. Тернопіль, проспект Степана Бандери, 33
Главный телефон
(035) 240-43-03, (035) 224-25-85Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (6)
Тернопільський Центр Промислового Альпінізму ТОВ «АЛЬП-ПРОМБУД» пропонує вам послуги висотників-монтажників, виконуючи весь робочий процес на висоті.

Застосовуючи технологію промислового альпінізму, ми виконуємо ряд інших висотних робіт, що вимагають спеціальних навиків і спорядження, зокрема: підйом вантажів (включаючи великогабаритне обладнання , нестандартні меблі, вікна, склопакети, двері та інше).

Проведення зварювальних робіт на висоті в труднодоступних місцях. Ми готові допомогти у вирішенні багатьох інших нестандартних проблем, де будуть корисні наші професійні навики і досвід.
Підйом негабаритних вантажів – одне із завдань, які успішно вирішує промисловий альпінізм. У будь-який час підйом вантажу який не пройде в ліфт або дверний простір щоб доставити вантаж до потрібного поверху, на допомогу прийдуть наші фахівці.

Промислові альпіністи спрацюють більш оперативно, не залишать пошкоджень на крівлі і зможуть провести вантаж, що піднімається, по будь-якій складній траєкторії, якщо на стіні будинку є виступаючі деталі або конструкції, які потрібно обійти (дашки, кондиціонери, рекламні конструкції, та інше).
Карта