banner vobu 750x100
Магазины стройматериалов, строительные магазины

Магазины стройматериалов, строительные магазины

Для тех, кто занят ремонтом, магазины стройматериалов в городе Ивано-Франковск не менее необходимы, чем продуктовые. И даже если Вы совсем не собираетесь ничего приобретать, но имеете массу свободного времени, смело можете забрести в какой-нибудь строительный магазин - день пролетит незаметно. В Ивано-Франковске также успешно функционируют Интернет-магазины - весьма удобный вариант для занятых людей. Покупки можно совершать как в розницу, так и оптом.
В таком мини-формате магазина стройматериалов Вы можете без спешки и очереди на кассе приобрести весь необходимый инструментарий и материалы. Ассортимент впечатляет - на виртуальной «витрине» есть буквально все: начиная от строительных смесей, лакокрасочной продукции, герметиков, пен, декоративно-отделочных материалов, гипсокартонных систем, кровельных и напольных покрытий, заканчивая сантехникой и электрикой, вентиляционными системами, инженерным оборудованием, ручным и электроинструментом и т.д. В распоряжении строительных магазинов имеются грузовые машины и грузчики, которые оперативно доставят Ваши покупки на дом. Магазины стройматериалов - лучшая стартовая площадка для решения всех Ваших строительно-ремонтных задач!
Для тих, хто зайнятий ремонтом, магазини будматеріалів у місті Івано-Франківськ не менш необхідні, ніж продуктові. І навіть якщо Ви не збираєтеся нічого купувати, але є багато вільного часу, сміливо можете зайти в якій-небудь будівельний магазин - день пролетить непомітно. В Івано-Франківську також успішно функціонують Інтернет-магазини - дуже зручний варіант для зайнятих людей. Покупки можна здійснювати як в роздріб, так і оптом. У такому міні-форматі магазин будматеріалів Ви можете без поспіху і черзі на касі придбати весь необхідний інструментарій та матеріали. Асортимент вражає - на віртуальній «вітрині» є буквально все: починаючи від будівельних сумішей, лакофарбової продукції, герметиків, пен, декоративно-оздоблювальних матеріалів, гіпсокартоних систем, покрівельних і підлогових покриттів, закінчуючи сантехнікою і електрикою, вентиляційними системами, інженерним обладнанням, ручним і електроінструментом і т.д.
У розпорядженні будівельних магазинів є вантажні машини і вантажники, які оперативно доставлять Ваші покупки на будинок. Магазини будматеріалів - краща стартовий майданчик для вирішення всіх Ваших будівельно-ремонтних завдань!
Сітки: ткані, рабиця, кладочні, з/б стовпчики, колючий дріт

Івано-Франківськ

Пропонуємо сітку рабицю від виробника оцинковану та в полівінілхлоридному покритті. Ширина полотна від 1 м до 4-х метрів, вічка від 10х10 мм до 100х100 мм, використовуємо діаметри дроту від 1,2 мм до 4 мм, стандартні 10-ти метрові рулони (під замовлення б ...

Утеплення фасадів будинків

Индекс доверия0 Отзывов
Утеплення фасадів будинків

м.Івано-Франківськ,вул.Вовчинецька,225

Підприємство "Світ фасадів" займається професійним утепленням фасадів будинків в Івано-Франківську і області. Пропонуємо комплексні послуги з утеплення фасадів будинків з різних матеріалів - оперативно, професійно і якісно. Результат нашої роботи: - Встан ...

покрівельні матеріали

Индекс доверия0 Отзывов
покрівельні матеріали

м.івано-франківськ вул.націонльної гвардії 4

у нас найкращі та порівняно найдешевші покрівельні матеріали гарантія порядності та своєчасності дзвоніть не пожалкуєте

Ручной строительный инструмент, СПД Мных

Ивано-Франковск, ул. Южный бульвар, 38

пропонуємо ручний,будівельний,малярний інструмент гуртом, дрібним гуртом торгової марки Blumberg. Kondor

Широкий вибір електроінструменту, Електробум

м. Івано-Франківськ

Пропонуємо широкий вибір електроінструменту: - акумуляторні шурупокрути; - відбійні молотки; - перфоратори; - кутові шліфувальні машини; - ударні дрелі; - генераторні станції; - розхідні матеріали; - та багато іншого.

Тепловер-найтепліша штукатурка

Индекс доверия0 Отзывов
Тепловер-найтепліша штукатурка

м. Івано-Франківськ, вул. Хоткевича 83 а

Тепловер-теплоізоляція для вашоі оселі.Сьогодні ми пропонуєм систему утеплення Тепловер,яка включає в себе:теплоізоляційну штукатурку,як для зовнішнього,так і для внутрішнього застосування. Легку вирівнюючу шпаклівку.Фінішну структурну штукатурку під ф ...