banner vobu 750x100
Адрес
м.Івано-Франківськ
Главный телефон
(050) 371-98-67Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Демонтаж будь-якої будівлі вимагає спеціальних знань і професійного підходу. Точно також як і монтаж, демонтаж будь-якої будівельної конструкції має ряд особливостей і повинен здійснюватися відповідно до вимог безпеки та санітарно-гігієнічних норм.

Демонтаж включає в себе підготовку до демонтажу будівлі, його безпосереднє проведення і прибирання сміття, та часто неможливий без використання спеціальної будівельної техніки та транспорту.

Отже, вирішивши демонтувати будівлю повністю або провести демонтаж перегородок внутрішніх приміщень, ви так чи інакше прийдете до необхідності скористатися послугами кваліфікованих фахівців.

Демонтаж будівель є вузькою спеціалізацією деяких будівельних фірм, послуги яких включають всі його етапи аж до вивезення та утилізації сміття. Всі ці послуги пропонує наша компанія «Форесс».

Найбільші труднощі становить повний демонтаж будівель, що включає демонтаж стін будівлі, які є несучими і демонтаж фундаменту. Трохи простіше здійснити демонтаж внутрішніх не несучих перегородок, демонтаж підлог і інші види часткового демонтажу. Однак і в цьому випадку без послуг кваліфікованих фахівців важко обійтися.