banner vobu 750x100
Адрес
м. Івано-Франківськ
Главный телефон
(099) 755-03-46Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Ландшафтний дизайн-це чудове мистецтво і конкретні операції з озеленення дачної ділянки, благоустрою будинку або двору. До ландшафтного дизайну саду можна віднести роботи з організації власне садово-паркових насаджень, газонів, гірок, а також використання малих архітектурних форм.

Наша компанія, що спеціалізується на озеленення території, перетворить Ваш ділянку в прекрасний квітучий сад. Ваші діти зможуть бігати по м'якому газону, засеянному ніжною і зеленою травою, Ви будете дихати чудовим повітрям, напоєним ароматами зелені і квітів, милуватися прекрасними клумбами, розбитими біля Вашого будинку.

Тонкий художній смак та глибокі знання наших дизайнерів допоможуть здійснити благоустрій і озеленення із застосуванням передових методик, які дозволяють добитися довготривалого і якісного результату. Для багатьох наших клієнтів озеленення території асоціюється виключно з естетичним моментом, однак озеленення дачної ділянки несе в собі також важливе функціональне призначення. Грамотно проведене благоустрій і озеленення дозволяє ефективно використовувати площу ділянки, захищає власників будинку від цікавих поглядів сторонніх людей, створює комфортні умови для проживання. Тому важливість професійно проведеного озеленення дачної ділянки важко переоцінити.