banner vobu 750x100
Адрес
Івано-Франківськ, вул. Військових Ветеранів, 14
Главный телефон
(0342) 50-46-11, (0342) 55-23-11Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Основним видом діяльності ТзОВ "Компанія ВІТЕР", заснованої в 2002 р. є проектування, монтаж та обслуговування систем кондиціювання (від віконних та настінних кондиціонерів до комерційних та комплексних систем), вентиляції та повітряного опалення.

Наша справа - комплексне забезпечення якості повітря, яким Ви дихаєте щохвилини. Ми проектуємо та встановлюємо вбудовані порохотяги (вбудовані системи прибирання приміщень). "Компанія ВІТЕР" пропонує Вам віконні провітрювачі VENTAIR, які постачають свіже повітря в приміщення без енергозатрат і Вашого втручання, а також очищувачі повітря різних типів, висушувачі та зволожувачі.

Чи знаєте Ви, що забрудненість та токсичність повітря в приміщеннях в 4-6 разів більша, ніж назовні?! Комфортний мікроклімат в приміщенні це не тільки параметри температури та вологості. Більш важливим є забезпечення притоку свіжого, насиченого киснем і очищеного повітря, та видалення з приміщень надлишкової вологи, пилу, маси шкідливих мікрочастинок та запахів. Ми зробимо це для ВАС.
Карта