banner vobu 750x100
Адрес
г. Ивано-Франковск
Главный телефон
(0342) 50-90-48, (050) 538-41-90Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Установка децентралізованої приточно-витяжної системи вентиляції Прана.

Доставка свіжого повітря Вентиляція приміщень звичними методами можуть призводити до втрат тепла, які складають до 30% від загальних тепловтрат приміщення. Регулярне відкривання вікон для вентиляції у холодну пору створює дискомфорт і зводить нанівець енергозберігаючі властивості пластикових вікон.

Що робити? Адже провітрювання зводить нанівець енергоощадні заходи. На допомогу прийде система вентиляції – рекуператор Прана. Рекуперація тепла (від лат. Recuperatio – зворотне отримання, повернення) - це ефективний метод скорочення втрат тепла через систему вентиляції. Рекуперація дозволяє повернути близько 67% тепла, що виходить з приміщення взимку, а також забезпечити кондиціювання повітря влітку. Теплозберігаюча система вентиляції - рекуператор Прана - це децентралізована прямоточна вентиляційна система, призначена для енергоефективної вентиляції житлових (офісних, виробничих) приміщень.

Конструкційно система розміщена у пластмасовому циліндрі діаметром 150 мм і призначена для використання у будинках та будівлях із товщиною несучих стін 250 -2000 мм. Монтується у верхній частині стіни, що межує з вулицею. Помітними залишаються лише вентиляційні решітки: одна вентиляційна решітка всередині приміщення і одна на фасаді. Перевагою системи вентиляції ПРАНА є інноваційний метод заощадження тепла завдяки використанню системи мідних теплообмінників (рекуператорів) на зустрічних потоках повітря.

Вентиляція приміщень відбувається завдяки тому, що рекуператор Прана примусово забирає тепле відпрацьоване повітря з приміщення і «викидає» його на вулицю, одночасно він примусово забирає з вулиці холодне свіже повітря і подає його в приміщення. В процесі вентиляції ці повітряні потоки розділені як всередині робочого модуля, так і на «вході-виході» і не перемішуються між собою. За рахунок проходження повітряних потоків через систему мідних теплообмінників, розташованих всередині робочого модуля, тепле витяжне повітря віддає своє тепло холодному припливному. Коли вентиляція працює у літній період, у рекуператорі відбувається зворотній процес - кондиціювання. Встановлення системи вентиляції – рекуператор Прана - у квартирі або будинку нормалізує вологість повітря в кімнаті та усуне спричинені нею неприємні запахи. У Вас появиться одночасно припливна вентиляція і витяжна вентиляція з мінімальними тепловтратами, яка створить здоровий мікроклімат у приміщенні і комфортні умови, за яких не будуть розвиватись пліснява, цвіль на стінах і грибок у квартирі.

Монтаж системи вентиляції - рекуператора Прана відбувається за 1-2 години без порушення ремонту.