banner vobu 750x100
Адрес
м.Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 54
Главный телефон
(050) 523-92-94Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(034) 272-45-88, (034) 271-79-84
Фотографии (1)
Жалюзі бувають вертикальними, горизонтальними, рулонними (роликові штори) і захисними (рольставні). На відміну від завісок, жалюзі не вигоряють на сонці, не мнуться, значно менше брудняться і можуть стати не менш цікавою деталлю інтер’єру, ніж найвишуканіші дизайнерські гардини і штори.жалюзі Івано-Франківськ

Основний елемент всіх жалюзі (за винятком рулонних) - ламелі, тобто смужки матеріалу (тканини, пластика, металу, дерева). На вертикальних жалюзях вони розташовані вертикально, на горизонтальних, відповідно, горизонтально. Ламелі захисних рольставнів сполучені в суцільне полотно, намотане на вал.

При виборі жалюзі бажано пам'ятати золоте правило кожного декоратора: вертикальні лінії зорово збільшують висоту приміщення, а горизонтальні - зменшують. Тому використання жалюзі з довгими вертикальними пластинами (ламелями) може просто "врятувати" кімнату з невисокими стелями.

Щоб вибрати відповідні жалюзі, важливо відповісти на декілька питань. Перший з них: яке призначення приміщення, в якому розміщуватимуться жалюзі. Для офісних виробничих і інших приміщень загального призначення більш відповідними є жалюзі з таких матеріалів, як алюміній, ПВХ і дерево.

Такі жалюзі будуть прості у догляді, і легко впишуться - за кольором і фактурою - в строгий діловий дизайн. Жалюзі тут можуть бути як вертикальними, так і горизонтальними.

Для житлових будинків і квартир можливості декорування безмежні! жалюзі Івано-Франківськ Тут, головне, не втратити почуття міри. Щоб такої біди не сталося, важливо керуватися наступним правилом: дизайн жалюзі повинен по стилю кольору і напряму відповідати декору приміщення.

Так, в класичному або в модерн інтер'єрі навряд чи доречні фотожалюзі, нехай навіть з зображенням природи. Зате тут чудово підійдуть мультифактурні вертикальні жалюзі - "композит".

Для помешкань декорованих в етностилі або екостилі, органічним вибором стануть жалюзі з натуральних тканин, плетеного дерева або бамбука. У дитячій кімнаті цілком гармонійно виглядатимуть фотожалюзі - з картинками, що зображують веселих казкових героїв.

Наші жалюзі Ви зможете придбати у будь-якому представництві мережі віконних салонів компанії «ВікноЛІДЕР» (в м.Івано-Франківськ, в м.Калуш, в м.Долина, в м.Бурштин, в м.Тисмениця, в смт.Перегінське, в смт.Верховина, в м.Стрий).
Карта