banner vobu 750x100
Адрес
м. Хмельницький, вул. Театральна, 24
Главный телефон
(066) 996-65-10, (099) 378-59-58Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Профессиональная химчистка ковров, ковролина, мягкой мебели, матрасов, салонов автомобилей, глубокая чистка плитки с нанесением защитного покрытия, мойка окон, витрин, вывесок, убока после ремонта, очистка и дезинфекция вентиляционных каналов и дымоходов, уход за могилами, уборка помещений, квартир, офисов, коттеджей.

Післябудівне прибирання

З кожним роком, за рахунок зростання чисельності населення в місті, збільшуються об’єми будівництва. А будь-яка людина, яка купує житло або інше приміщення (офісне, виробниче), прагне, в першу чергу, зробити перепланування або хоча б косметичний ремонт.

На етапі проведення ремонту або перепланування виникає відразу дві проблеми. Це вивезення будівельного сміття та післябудівне прибирання приміщення.

Будівельне сміття, як правило, доводиться прибирати і під час ремонтних робіт, і під час підготовки приміщення до фінішної обробки.

Післябудівне прибирання віднімає багато часу і сил, оскільки перш ніж підготувати приміщення до фінальної обробки, декорування, потрібно прибрати пил, що скупчився, і бруд, утилізувати все будівельне сміття. А потім привести в порядок приміщення або будівлю після закінчення всіх будівельних і ремонтних робіт. Звернувшись до послуг професійної клінінгової компанії, Ви зможете позбавити себе від зайвих турбот і повернутися у вже чисте, прибране приміщення.
Карта