banner vobu 750x100
Адрес
Хмельницкий, ул. Верхняя береговая 11/2
Главный телефон
(067) 381-78-58Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(038) 270-71-72
Цена услуги от (грн)
1.00
Фотографии (1)
Фірма «Домашній майстер» надає столярні послуги. Вже більше 8 років ми працюємо на ринку. Кваліфіковані столяри якісно виконають наступні столярні роботи: монтаж та ремонт замків, монтаж дверей, аварійне відкриття дверей, збирання меблів, ремонт меблів, монтаж карнизів, монтаж вагонки, утеплення балконів, укладання ламінату. На всі роботи надається гарантія.

Фирма «Домашний мастер» предоставляет столярные услуги в. Уже больше 8 лет мы работаем на рынке. Квалифицированны столяра качественно выполнят следующие столярные работы: монтаж и ремонт замков, монтаж дверей, аварийное открытие дверей, сборка мебели, ремонт мебели, монтаж карнизов, монтаж вагонки, утепление балконов, укладка ламината. На все работы дается гарантия.

Отзывов (4)

★★

Несерйозність майстра до прийнятих замовлень
Прочекала даного майстра декілька годин, телефоную питаю : "де ж ви?", виявляється він прийняв моє замовлення, я продиктувала адресу, домовились на день і годину, розказала характер робіт які потрібно зробити - а він просто не записаві не прийшов :-)
Ось така "серйозна" організація!
★

электрик
никогда не обращайтесь на эту фирму - хамы обманщики и не професионалы
Ответ представителя компании

Тетяна, дякую за відгук.
Ви звернулись до нас по маленькому замовленню, а коли у вас з'явився великий об'єм роботи, ви домовилися з майстром працювати не через фірму. Гроші в повній мірі за роботу вами не були сплочені. В результаті цього ви не маєте гарантії на виконану роботу і небажання майстрів працювати з вами в майбутньому.

★★★★

Столярні роботи
Дякую. Приіхали вчасно, якісно виконали роботу.Буду рекомендувати друзям і знайомим.
Ответ представителя компании

Галина, дякуємо за ваш відгук. Будемо раді вам допомогти.

★

не понравилось!
Во-первых хамы, а во-вторых дорого!

Оставить отзыв